ARENDAL: Fratatt førerkortet

09.43 - En eldre mann på 74 år stanset av politiet på E18 i retning Grimstad. Bilister hadde meldt om særdeles vinglete kjøring og stor variasjon av hastighet. Vedkommende ble vurdert til å ikke fylle kravene til å kjøre bil, og det ble tatt beslag i førerkortet på stedet. 74-åringen må eventuelt fremstille seg for ny prøve, selv om helseattesten var gyldig.

ARENDAL: Påkjørt bakfra

09.00 - To kjøretøy var innblandet i et mindre trafikkuhell ved Barbu i Arendal. En bli ble påkjørt bakfra og fikk mindre skader. En dame ble kjørt til legevakten for sjekk, men det er snakk om ubetydelig personskade.

KRISTIANSAND: Promillekjøring

09.11 - En bil ble stanset mellom Kristiansand og Vågsbygd etter mistanke om promillekjøring torsdag morgen. Bilføreren, en 63 år gammel kvinne, ble tatt hånd om av politiet og tatt med til politistasjonen for rutinemessig blodprøve.

ARENDAL: Innbruddsforsøk

10.02 - Ved Munkejordet i Arendal ble en 30 år gammel kvinne iakttatt i det hun forsøkte å ta seg inn i et bolighus, men rakk ikke å gjøre store skadene, da politiet var på plass syv minutter etter at melder ringte. Kvinnen var i besittelse av to kniver og mindre mengder narkotika, og er brakt inn til avhør, i påvente av anmeldelse fra huseier.

KRISTIANSAND: Butikktyveri

10.30 - En 48 år gammel mannlig butikktyv ble tatt på fersk gjerning av politiet på Rema 1000 ved Tangen torsdag formiddag. Vedkommende er gjentatte ganger blitt anholdt for lignende forhold, og butikken karakteriserer gjengangerkriminalitet som et stort problem.

LYNGDAL: Innbrudd i hytte

11.20 - I løpet av natten har tyver vært på ferde i Belland i Lyngdal. De har brutt seg inn i en hytte og stjålet fjernsyn og parabol, samt forsøkt å starte en traktor uten å lykkes med dette. Saken blir etterforsket videre.

**ÅMLI: Kjørte traktor uten lappen

13.20 -** En bonde ble stoppet på Nelaug uten verken skilt på traktoren han kjørte eller førerkort. Han kan vente seg en bot for forholdet.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri fra bolig

16.55 -** Eieren av en bolig i Setesdalsveien meldte fra til politiet at han hadde hatt ubudne gjester. Et vindu var knust, men det er foreløpig uklart hva som var stjålet.

**RISØR: Brann i villa

19.17 -** En villa på Søndeled fikk store skader i en brann. Huset var fullt av røyk da samboeren til huseier ringte politiet. Brannen skal ifølge operasjonssentralen ved Agder politidistrikt ha startet på loftet. Brannvesenet kom raskt til stedet, men loftet ble totalt utbrent i brannen. Politiet vil trolig sende krimteknikere til stedet fredag.

**GRIMSTAD: Innbrudd i bolig

20.00 -** Politiet fikk melding om at en terrassedør var brutt opp i et bolighus i Skippergata på Fevik. Tyvene hadde fått med seg et tv-apparat og to gressklippere. Forholdet blir etterforsket.

**GRIMSTAD: Stjal bærbar pc

20.15 -** Uvedkommende tok seg inn i en bolig gjennom et åpnet vindu i bakgården i Storgata. Tyvene fikk med seg en bærbar pc.

KRISTIANSAND: Feil skilter på BMW

20.30 - I en rutinekontroll ved Møvig skole stanset politiet en 24 år gammel mann fra Flekkerøy. Mannen kjørte en BMW som var påsatt skiltene til en Daihatsu. 24-åringen kan vente seg en bot for dokumentforfalskning.