Rolig natt til 17. mai for politiet

KRISTIANSAND: — Så lenge man aksepterer at natt til 17. mai er en festdag, har det ikke vært så mye bråk i natt, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Steinsland sier at det har vært mange småepisoder med bråk og slagsmål som har ordnet seg på stedet eller før politiet kom. Dette er ikke tatt med i denne politiloggen.

— Vi har heldigvis vært skånet for alvorlige episoder i natt, sier Steinsland.

**GRIMSTAD: Banket opp ved drosjeholdeplass

00.17** En 21 år gammel mann fra Grimstad ble slått og sparket antakelig av en 18 år gammel gutt fra Grimstad ved drosjeholdeplassen i Grimstad sentrum. Episoden vil anmeldes i ettertid, og politiet har øyenvitner.

**LILLESAND: Knivtruet etter slåsskamp

00.42** To menn på 20 år fra henholdsvis Lillesand og Kristiansand er innbragt av politiet etter å ha vært i slagsmål i Lillesand sentrum. Politiet fikk først melding om at en person var aggressiv, kranglete og knuste flasker. Før de kom til stedet hadde en av de involverte truet andre med kniv. De to vil bli anmeldt for bråk i beruset tilstand.

**KRISTIANSAND: Kvinne (47) antastet av mann på Søm

00.46** Ei 47 år gammel kvinne fra Kristiansand ble fysisk antastet av en mann på Butangen på Søm. Kvinnen ble hentet for legesjekk, og hadde noen skader i hodet. Gjerningsmannen ble innbragt av politiet.

**TVEDESTRAND: Mann (20) Innbragt etter fyllebråk

01.04** En 20 år gammel mann fra Risør ble tatt med til arresten i Arendal etter å ha bråket og støyet i beruset tilstand utenfor Buddy's pub.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for å ha falsk legitimasjon

01.13** En 17 år gammel gutt fra Kristiansand er anmeldt av politiet etter å ha slåss med vaktene og hatt falsk legitimasjon på Leopold.

**FLEKKEFJORD: Promillekjørte på moped

01.25** En 19 år gammel mann fra Flekkefjord ble stoppet av politiet i Flekkefjord sentrum etter å ha kjørt med promille. Han ble fratatt førerkortet og vil bli anmeldt for episoden.

**MANDAL: Arrestert etter å ha satt seg opp mot politiet

01.40** En 19 år gammel mann fra Mandal ble arrestert og vil bli anmeldt for først å ha skapt mye bråk utenfor Puben pub, og så satt seg opp mot politiet da patruljen kom.

**MANDAL: Arrestert etter først å ha blitt kjørt bort, og så slåss med politiet

02.03** En 30 år gammel mann fra Åseral var involvert i et slagsmål, og ble kjørt ut av sentrum i Mandal av politiet. Senere kom han tilbake og lagde mer bråk. Da politiet kom for andre gang, ville mannen slåss med politiet, og han ble tatt med i arresten i Kristiansand. Mannen vil bli anmeldt for episoden. Politibetjentene fikk ingen skader etter slåsskampen.

**GRIMSTAD: To arrestert etter slagsmål

03.30** En 30 år gammel mann fra Grimstad og en 27 år gammel mann fra Froland er arrestert av politiet etter å ha vært i slagsmål i Storgaten. Begge vil bli anmeldt for hendelsen.

**KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin i sentrum

04.30** En 46 år gammel mann og en 31 år gammel mann, begge fra Kristiansand, ble tatt av politiet med rundt ti gram amfetamin på seg i Sjølystveien ved Odderøya. De to er innbragt og vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Politiet beskyldt for å ha ødelagt rånefest

**RISØR: Promillekjørte i båt

12.20** En 39 år gammel mann fra Søndeled ble tatt med for å avlegge blodprøve, mistenkt for å ha promillekjørt i en båt i Havnebassenget.

KVINESDAL: Tankbil av veien ved "Utsikten"

Les også: - Russen har vært bortimot eksemplariske

ARENDAL: 14-åring skøt forbipasserende med softgun

13.36 Politiet måtte onsdag ettermiddag frata en 14 år gammel gutt fra Arendal et softgun-gevær etter at han skutt på forbipasserende i Kirkebakken i Arendal.

STOA: Brann i frityrgrill

13.38 Det ble meldt om brann i en frityrgryte ved Trippel M på Stoa onsdag. Ingen personer kom til skade, men bygningen fikk innvendige skader og det vil bli opprettet sak, melder operasjonsleder ved Agder Politidistrikt.

EVJE: 18-åring oppførte seg truende med saks

14.08 En 18 år gammel gutt som har tilhørighet ved en av institusjonene på Evje oppførte seg onsdag truende mot personer i området. Gutten ble først meldt savnet og ble deretter oppsporet av en politipatrulje. Han var da ustyrlig og ble pågrepet og tatt med til arresten i Kristiansand. En mulig anmeldelse vil komme i saken.

KRISTIANSAND: Blottet seg for hjemmesykepleier

21.40 En hjemmesykepleier ringte onsdag kveld politiet etter å ha blitt antastet og blottet for av en mann i Slettheiveien i Kristiansand. En politipatrulje ble sendt til stedet, men fant ingen og leter etter gjerningsmannen.

ARENDAL: Ville kjøre traktor med promille

22.08 En 71 år gammel mann ble onsdag stoppet da han prøvde å kjøre traktor ved Libru i Arendal. Mannen var svært beruset og ble tatt med av politiet og satt i arrest.

KRISTIANSAND: Tre bilinnbrudd i Kvadraturen

22.34 To personer ble onsdag kveld pågrepet på jernbanestasjonen i Kristiansand da de prøvde å stjele en bil som stod parkert. Den ene av de to er en 26 år gammel mann og den andre er, ifølge Agder Politidistrikts operasjonsleder i samme aldersgruppe. Politiet hadde onsdag kveld få opplysninger om gjerningsmennene, men de er satt i arrest og vil blir avhørt.