ARENDAL: Valget falt på en tatovering av NRK-logoen på overarmen.

— Jeg ønsket meg noe litt spesielt, men klarte ikke helt å finne på noe. Så dermed ble det NRK-logoen. Jeg tror ikke det er mange andre som har den tatovert inn, sier Dan Roger Martinsen (27) fra Arendal.

Ideen fikk han etter å ha sittet foran fjernsynet i de sene nattetimer da NRK gikk over til å vise morgendagens sendeskjema.

Flere tatoveringer

Han har 16 andre tatoveringer, men den mest synlige er den blå NRK-logoen på overarmen.

— Jeg har alltid likt tatoveringer, men hadde i utgangspunktet ikke lyst til å ha noen på overarmen. Så når jeg først skulle ha en på overarmen var det viktig for meg at det var noe uvanlig, forteller han.

Det er ikke bare at det er NRK-logoen som gjør tatoveringen uvanlig for Martinsen, det er også den eneste han ikke har tegnet selv. I ettertid har han fått mange reaksjoner, men han har aldri angret et sekund.

— Det har vært mange som har spurt meg om jeg jobber i NRK, men det gjør jeg jo ikke. Når jeg forteller at jeg ikke jobber der så spør de gjerne om hvorfor i all verden jeg har tatovert inn logoen da, sier han.

Så du har aldri angret?

Nei, jeg har ikke det. Hva skulle jeg ellers ha tatovert inn der? Jeg synes ikke akkurat løver, eller hva det nå er alle andre har på overarmen, er så veldig tøft, forteller han.