MANDAL: To pågrepet for Shell-ranet

KRISTIANSAND: Knivstikkere sporløst borte

**FLEKKEFJORD: Stjal parafinbrenner

08.10** En større parafinbrenner er stjålet fra en byggeplass i Logaveien. Saken er anmeldt og etterforskes av politiet.

**ARENDAL: Stjal bilskilter

08.30** To bilskilter med kjennemerke PC 92444 er stjålet fra en bil i Langsæveien.

**GRIMSTAD: Pågrepet med mulig tyvegods

10.00** Politiet var på ransaking i en leilighet på Fevik. En 35 år gammel mann fra Fevik som har vært etterlyst en stund ble pågrepet. Politiet fant mindre mengder narkotika og noen gjenstander som kan være tyvgods. Mannen ble tatt med til politistasjonen i Grimstad for avhør.

LINDESNES: Arbeider falt fra stillas

FLEKKEFJORD: Søker etter savnet flekkefjordmann (47)

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Steinerskolen

12.55** Ubudne gjester har tatt seg inn i kjelleren til Steinerskolen og stjålet en del ting politiet ennå ikke har oversikt over. Det er uklart hvordan tyvene kom seg inn.

GRIMSTAD: Ingen tatt i bilbeltekontroll Mellom 07.30 og 09.00 ble det avholdt laser— og bilbeltekontroll ved Holvika skole. 34 ble kontrollert, men ingen kjørte ulovlig.

**MANDAL: Kjørte trimmet moped

14.08** En 16 år gammel gutt ble stoppet av politipatruljen på en trimmet moped på Krabbehaugen. Mopeden ble avskiltet og gutten anmeldt.

**FROLAND: Manipulerte spilleautomater

14.22** To menn i begynnelsen av tyveårene fra Arendal forsøkte å manipulere en spilleautomat i et lokale i Froland. De to ble satt i arresten frem til juristen avgjør hva som skal skje med dem videre. Det er ikke klart om de to fikk ut penger fra automaten.

**KRISTIANSAND: Pågrep truende mann

14.39** En 21 år gammel mann oppsøkte en adresse på Tinnheia og oppførte seg truende. Mannen ble pågrepet av politiet. Han skal ikke ha vært bevæpnet.

**GRIMSTAD: Innbrudd på Landvik

15.43** Tyver har tirsdag formiddag tatt seg inn i en bolig på Landvik og stjålet en bærbar pc, et videokamera og en iPod. Tyvene kom seg inn ved å knuse et vindu.

LYNGDAL: Kvinne (81) påkjørt i sentrum