KRISTIANSAND: — Vinneren får forhåpentligvis en hyggelig kveld med meg på restaurant, samt en kveld på byen, sier 25-åringen fra Kristiansand til fvn.no.

Budrunden kom i gang etter en intern spøk blant guttegjengen på jobben til Sannes. Ungkaren, som øynet en sjanse til en date samtidig som han gjør en god gjerning, sa seg enig.

Startbud

I går ble auksjonen publisert på guttegjengens nettsider (fvn.no er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne lenker). Selve budrunden vil finne sted neste onsdag med startbud på en hundrelapp.

— Hvor mye er du verdt?

— Det er opp til hver enkelt å avgjøre. Hvis de bare byr på meg er det kanskje ikke så mye, men siden pengene går til en god sak bør det være verdt litt.

Aller helst håper 25-åringen at en søt jente stikker av med seieren. Men han påpeker at hovedformålet med nettauksjonen ikke er å få slutt på ungkarstilværelsen.

— Jeg har reist en del og vet at arbeidet Leger uten grenser gjør er utrolig verdifullt. Jeg har levd tett på fattigdom og ser at de redder liv. En liten operasjon som er en bagatell i Norge, kan være livstruende i andre land, sier han, og understreker at pengene som kommer inn under auksjonen vil gå uavkortet til organisasjonen.

Budsjett

Utgiftene til daten er det nemlig guttegjengen som må spleise på.

— Vi prøver å holde et budsjett på kvelden, sier han.

Sannes er for tiden i gang med å gi ut en singel under artistnavnet Bo Kallima. Det tror han ikke akkurat er et minus for å få gang på budene.

— Hva hvis en gutt vinner budrunden?

— Det er uansett til en god sak. Jeg foretrekker at en jente vinner, men jeg stiller uansett opp, flirer 25-åringen.