MANDAL: Mannen skal ifølge politiet ha overfalt kvinnen bakfra i Kallhammerveien, like ved parkeringsplassen til Lysthuset i Furulunden. Han skal ha tatt en hette over hodet hennes og prøvd å dra henne inn i skogen.

— Kvinnen skallet mannen i ansiktet og sparket ham i skrittet. Hun klarte dermed å rive seg løs fra mannen, og løp hjem til sin bopel, opplyser operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Så ikke mannen

Overfallet skjedde da kvinnen var på vei hjem etter en tur i Mandal sentrum. Hun skal ikke ha merket noe til mannen før han plutselig kom løpende opp bak henne.

— Hun har ikke gitt noen god beskrivelse av mannen. Hetten ble tredd over hodet hennes, og hun så ham derfor ikke, sier Arnesen.

Via politiet ønsker 33-åringen å advare folk som ferdes i området. Lørdag morgen anmeldte hun overfallet ved Mandal politistasjon.

Etterlyser tips

En politipatrulje har undersøkt åstedet, men fant ikke noe av interesse for etterforskningen. Politiet står dermed uten spor etter gjerningsmannen, og etterlyser nå tips fra personer som kan ha vært i nærheten av Mandal videregående skole på Vestnes natt til lørdag.

— Vi har få gode spor å gå etter. Vi er svært interessert i tips i saken, sier politibetjent Sissel Svindland ved Mandal politistasjon.

— Hvis noen har sett personer som lusket rundt i området, er vi interessert i opplysninger. Vi har ingenting, og åstedet er helt blankt, sier Arnesen.