LYNGDAL: Fem førerkort beslaglagt ved Lenefjorden

**ARENDAL: Kjørte i 106 km/t i 60-sone

00.30** En 21 år gammel mannlig bilist fra Froland fikk førerkortet beslaglagt etter å ha blitt målt til 106 kilometer i timen i Blødekjærtunnelen under en fartskontroll av UP. Det er 60-sone på stedet.

**ARENDAL: Gikk løs på hus og bil

00.40** En familie på Bjornes ble oppsøkt av en 34 år gammel mann fra Åmli. Mannen var beruset og oppførte seg krakilsk. Han slo rundt seg, gikk løs på bil og hus, og satt seg til motverge. Mannen ble arrestert av politiet.

**LILLESAND: Stjal moped

00.40** En rød Rieju med registreringsnummer PH 4266 er stjålet fra Strandgaten.

**GRIMSTAD: Mistenkt for promillekjøring

01.25** En 22 år gammel mann fra Grimstad har avlagt utvidet blodprøve fordi politiet mistenker at han har kjørt bil i påvirket tilstand i Storgaten.

**ARENDAL: Slo dørvakta

01.10** En 19 år gammel mann fra Arendal ble arrestert etter å ha vært involvert i et slagsmål på Sjøloftet. En dørvakt på stedet fikk blodig nese etter slåsskampen.

**KRISTIANSAND: Urinerte i søppeldunk

01.10** En 40 år gammel mann fra Kristiansand nektet å godta forelegg fra politiet etter å ha tisset i en søppeldunk i Markens gate. Mannen ville vente til han ble edru med å bestemme seg for om han ville godta forelegget.

**MANDAL: Urinerte oppetter butikkvindu

01.30** Mannen tisset oppetter et butikkvindu i Store Elvegate. Den 25 år gamle mannen fra Mandal erkjente overfor politiet å ha gjort det.

**ARENDAL: Urinerte ved Nordea

02.00** En 39 år gammel frolending ble tatt av politiet i Tollbodgata etter urinering på offentlig sted.

**TVEDESTRAND: Brøt seg inn hos dame for tredje dag på rad

02.10** En 32 år gammel mann fra Polen er arrestert etter å ha tatt seg inn i leiligheten til en kvinne for tredje dag på rad. Mannen vil bli avhørt i løpet av dagen. Det er uklart hvordan han kom seg inn i leiligheten.

RISØR: 16-årig bilfører havnet i grøfta

**KRISTIANSAND: Tre arrestert etter slåssing på Beverly Hills

02.15** En 19-åring, en 24-åring og en 28-åring fra Kristiansand er innbragt og ble søndag morgen avhørt etter at de angivelig skal ha sparket og slått noen ungdommer på Beverly Hills. Ungdommene mente angrepet var uprovosert, og angrepet skal ha foregått mens ungdommene satt og lå nede. En av ungdommene fikk et kutt over øyet, og en fikk en hevelse.

**KRISTIANSAND: Arrestert på Havana

02.30** En 27 år gammel mann fra Lyngdal ble satt i politiarresten etter å ha vært vanskelig på Havana.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i Kongens gate

03.05** Mellom klokken 00.30 og 03.00 har det vært uvedkommende inne i en leilighet i Kongens gate. En pc og et ukjent beløp i kontanter er stjålet. Saken vil bli anmeldt og etterforsket.

**MANDAL: Slåsskamp ved Hr. Redaktør

03.20** Politiet kom over to menn som røk i tottene på hverandre. En 25 år gammel mann fra Lindesnes-området er pågrepet og mistenkt i saken. Fornærmede er en 23 år gammel mann fra Mandal. Han fikk slått ut en tann i slåsskampen. Det er uklart om 23-åringen vil anmelde forholdet, men politiet vil uansett anmelde det på grunn av ordensforstyrrelser.

**ARENDAL: Kvinne falt ned på båt

03.25** En kvinne ble kjørt til legevakt etter å ha falt ned i en båt på Langbrygga. Kvinnen ble antakelig ikke alvorlig skadet etter fallet.

**ARENDAL: Ville ikke følge politiets pålegg

03.25** En 28 år gammel mann fra Arendal ble satt i arresten og anmeldt etter å ha nektet å etterkommet politiets pålegg på Langbrygga.

**KRISTIANSAND: Spyttet på politiet

03.25** En mann er arrestert og vil bli anmeldt av politiet etter å ha spyttet på politibetjenter i Markens gate. Mannen er 39 år gammel og fra Kristiansand.

**ARENDAL: Skallet ned foran politiet

04.15** En 17 år gammel gutt fra Arendal ble skallet ned og truffet i munnregionen. Politiet var vitne til hendelsen i Peder Thomassons gate. Politiet har pågrepet en 17 år gammel gutt fra Arendal som mistenkt i saken.

**GRIMSTAD: Slått ned i Storgaten

03.40** En 21 år gammel mann fra Grimstad ringte politiet og fortalte at han hadde fått to slag i ansiktet av en navngitt person. Mannen hevdet det var en uprovosert handling. Politiet fant den mistenkte 23 år gamle mannen fra Grimstad, og han erkjente å ha slått. 23-åringen mente imidlertid at han hadde blitt kraftig provosert. Saken vil bli anmeldt.

SONGDALEN: Ingen tatt i promillekontroll Klokken 04 til 05 har politiet holdt promillekonbtroll på E39 ved Brennåsen. 20 bilførere blåste i alkometeret, men ingen er mistenkt for promillekjøring.

BIRKENES: Syklist utfor veien

GRIMSTAD: Utforkjøring ved Fevik

ARENDAL: Beslagla ulovlige hummerteiner

Lørdag beslagla politiet fire ulovlige hummerteiner ved Halvorsholmen. Teinene lå på cirka 15 meters dyp. Forholdet vil bli anmeldt.

VANSE: Stjal stor gressklipper

BIRKELAND: Damer robbet butikk for potteplanter

**KRISTIANSAND: Branntilløp i oppvaskmaskin

14.34** Det ble tilløp til brann i en oppvaskmaskin i en bolig på Justøy søndag. Brannvesenet ble tilkalt, men beboerne i huset klarte etterhvert å få slukket brannen med et pulverapparat.

RYSSTAD: Prøvde å selge billig gull på Statoil

**ÅMLI: Moped kjørte utfor

17.36** En mopedist ble lettere skadet da han søndag ettermiddag kjørte av veien ved Åmli senter på vei mot Tveit.

**LYNGDAL: Slåss på stranda

17.44** Flere personer var søndag involvert i et slagsmål på en badeplass ved Bringsfjord i Lyngdal. En politipatrulje fra Mandal ble sendt til stedet for å roe gemyttene.

**LILLESAND: Motorstopp i Ny-Hellesund

17.48** En bårfører meldte søndag at han hadde fått motorstopp rett utenfor Ny-Hellesund i Søgne og at båten hans drev mot Øksøy fyr. En redningsskøyte ble sendt ut til mannen og fikk berget han.