Brann i flisehaug

12.23 SONGDALEN: Politiet fikk melding om at det var fyr i en flisehaug med fiberstrø på Eikeland på Nodeland. Vedkommende som ringte til politiet fikk selv spredd haugen og slukket den lille brannen. Antakelig var brannen selvantent.

Drakk på bedehustrappa

13.43 LILLESAND: En 60 år gammel mann fra Lillesand ble mandag bortvist fra stedet og vil bli anmeldt for drikking på offentlig sted etter å ha sittet på trappa til bedehuset i Lillesand og konsumert alkohol.

Lyktestolpe falt over veien

14.15 ARENDAL: En lastebil mistet et hjul på E18 ved Longum i Arendal. Hjulet traff en lyktestolpe som igjen falt over veien. Stolpen ble raskt fjernet av politiet, og verken mennesker eller biler kom til skade.

Innbrudd i båt

16.23 ARENDAL: Firmaet Agder Boat på Industritoppen i Arendal meldte om innbrudd i en båt. Det er ikke klart hva som ble stjålet.

Brøt seg inn i leilighet

16.59 ARENDAL: Det ble meldt om innbrudd i en enebolig på His i Arendal. Heller ikke her er det klart hva som ble stjålet.

Branntilløp i Vigeland

19.52 VIGELAND: Takket være brannvarsler på Vigeland Bruk ble branntilløpet kjapt oppdaget, og de materielle skadene var små.

Fyll på rutebilen

20.26 KRISTIANSAND: En tydelig beruset mann ble vist bort fra rutebilstasjonen i Kristiansand.

Hasjbeslag

20.39 SØGNE: En 21 år gammel kvinne ble pågrepet i besittelse av drøye to gram hasj.

Skjøt opp fyrverkeri

22.15 SØGNE: Politiet fikk melding om fyrverkeri-skyting utenfor Lunde skole. To gutter sto for den forsinkede nyttårsfeiringen, men besinnet seg etter en prat med lovens lange arm.