Skriv din bryllupshilsen til brudeparet nederst i saken!

GRIMSTAD: — Jeg har sluppet billig unna bryllupsforberedelsene. Susanne har fått frie tøyler, så det er hun som har organisert det meste, sier Thor Hushovd til Fædrelandsvennen.

Det synes forloveden Susanne Haaheim er helt greit.

— Det er jeg som har vært mest hjemme og hatt best tid til å ordne ting. Jeg føler jeg har alt under kontroll, sier hun, og fortsetter:

— Nå gleder jeg meg egentlig bare til selve dagen.

Kjendisgjester

112 inviterte gjester fra både inn- og utland kommer til Grimstad for å feire brudeparet. Mange av dem kjendiser.

— Vi har bedt familie og venner, så alle dem vi ønsker å ha rundt oss kommer for å feire dagen med oss, sier Hushovd.

I tillegg til norske kjendiser, som blant andre Olaf Tufte (som sykler fra Horten til Kristiansand dagen før bryllupet), Christer Basma, Dag Erik Pedersen, Atle Kvålsvoll, Johan Kaggestad og Mads Kaggestad, kommer også en del av Thors venner fra sykkelmiljøet.

  • De to sjefene mine og Sébastien Hinault kommer fra laget mitt. I tillegg kommer CSC-syklisten Jens Voigt, forteller Hushovd.

Ny toastmaster

Susanne Haaheim har valgt tvillingsøsteren Kathrine og kusinen Marit Homdrom som forlovere, mens Thor Hushovd har broren Ronny og kameraten Erik Sandberg som forlovere.

Etter at eks-syklist og nå «Skal vi danse?»-deltaker Dag Otto Lauritzen måtte takke nei til å være toastmaster i bryllupet, er det en annen eks-syklist, Dag Erik Pedersen, som har fått i oppdrag å guide gjestene gjennom bryllupsfesten.

Etter en travel sykkelsesong kom Thor Hushovd til Norge for få dager siden. Likevel mener han å ha kontroll på de oppgavene han har fått utdelt.

Kontroll på talen

  • Jeg har selvsagt fikset dressen min selv. Det har jeg gjort for lenge siden, sier han.

Også talen skal Crédit Agricole-syklisten ha full kontroll på.

— Det er naturlig at det er nerver ute og går foran en så stor begivenhet, men foreløpig synes jeg det går ganske greit, sier han.

Paret skal etter planen også på bryllupsreise, men hvor og når denne blir er ikke bestemt ennå.

— Vi har planer om bryllupsreise, men vi må bare se når det passer, sier han.