**KRISTIANSAND: Branntilløp i sentrum

06.02** Politi og brannvesen måtte rykke ut til en eldre bolig i Christian IVs gate etter meldinger om røykutvikling. Det viste seg at røyk fra en teflonpanne hadde utløst alarmen.

SØGNE: Kvinne skadet i utforkjøring

**GRIMSTAD: Bil stjålet

08.30** En Daihatsu Rocky med kjennemerkene PC 58336 ble stjålet fra Østre Moåsen på Fevik natt til mandag. Bilen stod parkert ved et lager ved Mørholmen.

**FARSUND: Innbrudd i kirke

09.00** Farsund misjonskirke har hatt uvedkommende på besøk i løpet av natt til mandag. Det er foreløpig uklart hvor mye som er stjålet.

**LYNGDAL: Anmeldt for ruteknusing

10.00** En navngitt person er anmeldt etter at en rute ble knust hos Mix-kiosken i Agnefestveien natt til mandag. Personen ble observert på stedet med et brekkjern, men skal ikke ha tatt seg inn i kiosken.

**SØGNE: Stoppet for råkjøring

11.00** En 23 år gammel mann fra Kvinesdal ble stoppet av politiet etter at han bedrev det som politiet beskriver som uvøren kjøring i Trybakkene. Mannen er anmeldt for forholdet.

**FLEKKEFJORD: Fikk stolpe i hodet

11.19** Ved Flekkefjord Produkter i Svegeskogen kom en mann lettere til skade under anleggsarbeid. En ansatt i et innleid firma som driver byggevirksomhet på Flekkefjord Produkters tomt, ble sneiet av en stålbjelke som falt i bakken.

— Det var heldigvis liten fart på bjelken, og mannen fikk en skramme i hodet, sier daglig leder for Flekkefjord Produkter, Tor Eivind Fosse, til fvn.no.

Arbeidstilsynet skal ikke være koblet inn i saken, og politiet anser saken som avsluttet.

— Et hendelig uhell, er konklusjonen fra bedriftens side.

ARENDAL: Tilhenger stjålet

13.32 I Stinteveien i Arendal blir en tilhenger med registreringsnr. PD9737 meldt stjålet.Tilhengeren skal være stjålet fra plassen utenfor bolig i løpet av helgen.

**VENNESLA:

14.14** En kvinnelig sjåfør i begynnelsen av tredveårene blir stoppet i Vennesla sentrum mistenkt for å kjøre uten gyldig førerkort. Kvinnen er en kjenning av politiet og har kjørt uten førerkort ved tidligere anledninger. Kvinnen blir anmeldt på stedet, og politiet vil vurdere forholdet videre.

KRISTIANSAND: Trailer i midtrabbatt

17.20 Politiet får inn en melding om en trailer som skaper en farlig situasjon når han legger seg over i midtrabatten i tunnelen mellom vestre og østre Vallesverd. Traileren var så høy at føreren valgte å kjøre i midten av veibanen for å unngå å skrape opp vogntoget. Ifølge øyenvitner var det små marginer som hindret en kollisjon med et møtende vogntog i tunnelen. Politiet var i ettermiddag på utkikk etter traileren.

**RANDESUND: Møtte naken mann

18.30:** På vei ut mot Høvågveien etter en treningstur i området rundt Sukkevann, fikk joggeren øye på en naken mann som satt i veikanten. Da joggeren kom nærmere spratt mannen opp og forsvant i full fart i en bil. En politipatrulje som befant seg i nærheten tok en runde for å se etter bilen, men hadde ikke hellet med seg.

**GRIMSTAD: Knep to butikktyver

18.40:** To butikktyver ble tatt på fersken ved Europris på Vesterled. Siden de hadde penger til å gjøre opp etter seg, kom partene til en løsning på egen hånd, uten å involvere politiet.

**SELÅSVATN: Innbrudd i bolig

19.00:** En 80 år gammel mann meldte fra om et innbrudd i boligen hans. - Detaljene er foreløpig litt uklare, noe som blant annet skyldes at mannen har ganske dårlig hukommelse. Vi kan fastlå at det har vært innbrudd i garasje og bil. Det er stjålet diverse verktøy, og flere hengelåser er brutt opp, sier operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt.

**SONGDALEN: Slåss om DVD-filmer

19.21:** Politiet måtte i kveld rykke ut til trialbanen på Nodelandsheia for å ordne opp i en slåsskamp. - Det var snakk om en uoverenstemmelse mellom tre personer. Etter hvert fant vi ut at slåsskampen hadde oppstått som følge av en krangel om DVD-filmer, sier operasjonsleder Per Lauvnes. Ingen av de involverte ønsket å anmelde forholdet, og politiet forlot stedet etter at gemyttene hadde roet seg.

**VENNESLA: Slagsmål i bolig

20.06:** Politiet fikk melding om bråk og slåssing i en bolig i Vennesla. To patruljer ble kalt til stedet for å ordne opp i tumultene. - Det er snakk om tre personer som slåss seg i mellom. Patruljen tok med seg han ene litt unna situasjonen for å få roet ned slåssingen, sier operasjonsleder Per Lauvnes.

**KRISTIANSAND: Fyrverkeri i sentrum

20.51:** Fire raketter ble skutt opp i Elvegata rett ved Shellstasjonen. En patrulje kom til stedet, men da var de ansvarlige forduftet.

ARENDAL: Skudd var pottesmell

**ARENDAL: Kjørte av veien og stakk

21.02:** En bil kjørte av veien og gjennom et gjerde ved Moltemyr. Føreren kom seg ut av bilen og løp avgårde etter utforkjørselen. Politiet hadde ingen ledig patrulje i nærheten, og vedkommende slapp dermed unna. Politiet vil opprette en trafikksak på hendelsen.