**VENNESLA: Innbrudd i butikk

07.01** Politiet fikk melding om at en mann hadde tatt seg inn i en bruktbutikk på Trekanten i Vennesla. Det ble sendt ut en politipatrulje, som pågrep mannen.

**VENNESLA: Innbrudd i barnehage

07.04** Ubudne gjester har tatt seg inn i Harestua barnehage.

— Vi fikk melding fra Harestua barnehage kl. 07.04 i dag tidlig. De meldte at noen hadde brutt opp en vindu og stjålet en pc i barnehagen, sier Neset.

Politiet har vært på stedet og gjennomført åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Stjal stereoanlegg

13.56** Politiet fikk melding om at noen hadde brutt seg inn i en leilighet på Hellemyr. Det er borttatt et stereoanlegg og politiet skal gjennomføre en åstedsundersøkelse i løpet av ettermiddagen.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

14.04** En politipatrulje kom over to personer i Markensgate i Kristiansand. De var i besittelse av mindre mengder narkotika og ble satt i arresten. Gjerningsmennene er begge fra Kristiansand og er 41 og 31 år.

**KRISTIANSAND: Førte bil i påvirket tilstand

14.23** En UP-patrulje stoppet en bil på Rona i Kristiansand. De mistenkte at føreren kjørte i påvirket tilstand, og har sikret seg utvidet blodprøve fra 24-åringen.

BIRKENES: Bil i fjellveggen

GRIMSTAD: Kollisjon

**KRISTIANSAND: Bil gjenforent med eier

15.09** En bil som ble meldt stjålet 15. september ble funnet på en parkeringsplass ved Randesund golfbane i dag. Den ble tatt hånd om av politiet, og er overrakt til eieren.

ARENDAL: Mann i sjøen

  • Vi fikk melding om at en mann hadde falt i sjøen klokken 15.29. Det ble sendt en ambulanse og en politipatrulje til stedet. Mannen hentet opp av vannet og tatt hånd om av ambulansepersonellet, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Vidar Neset.

**KRISTIANSAND: Stjal fra Claes Ohlsson

17.50** En 37 år gammel kristiansander ble tatt for å stjele øreplugger fra butikken på Sandens. Politiet har sikret seg mannens personalia.

**ARENDAL: Stjal godteri

18.15** En 12 år gammel jente ble tatt for å stjele godteri på Kiwi Beisland. Jenta ble kjørt hjem til foreldrene av politiet, og barnevernet er varslet.

**SONGDALEN: Falt fra stige

18.22** En mann med utenlandsk opprinnelse falt ned fra en stige i forbindelse med husmaling på Brennåsmoen. Mannen fikk lettere skader og ble kjørt med ambulanse til sykehus. Det er uklart om mannen jobbet i privat eller arbeidsmessig ærend, og dette vil politiet nå undersøke og eventuelt varsle Arbeidstilsynet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

18.30** Noen har knust ei rute i en bil som sto i et parkeringshus i Kristian IVs gate. Det er stjålet en bag med klær og sko, samt ei veske med mobiltelefon og en lommebok som inneholdt diverse kort. Politiet har undersøkt bilen og forholdet er anmeldt.

**LYNGDAL: Ingen tatt i laserkontroll

18.30-19-30** Ingen ble tatt da politiet holdt laserkontroll på Rosfjordveien.

**KRISTIANSAND: Stjal matvarer

19.08** En 31 år gammel mann fra Kristiansand vil bli anmeldt etter å ha stjålet matvarer for 180 kroner på Rema 1000 i Vågsbygd.

**LILLESAND: Ruteknusing

20.14** Det er knust ruter på Møglestu. Politiet fikk tips om en bil som var sett i nærheten da ruteknusingen skjedde. De har ikke funnet den.

SONGDALEN: Bil av veien