**LYNGDAL: Branntilløp i bolig

01.20** Politiet får melding om brann i en bolig i Lyngdal. Ved ankomst viser det seg å være et branntilløp i en kjøkkenvifte i huset. Fire personer ble sendt til legevakta for nærmere sjekk. Ifølge politiet kom de fire uskadet fra episoden. Branntilløpet resulterte kun i røyk— og forkullingsskade i kjøkkenvifta hvor branntilløpet oppstod.

**ARENDAL: Havnet i arresten

01.20** En mann blir satt i arresten etter å ha blitt tatt i besittelse av både hasj og amfetamin. Politiet besluttet også å ransake mannens bolig, uten at det ble gjort noen videre funn.

**ARENDAL: Havnet på taket

01.37** Politiet får melding om ett høyt smell og en bilist som har havnet på taket på Vikaveien i Arendal. De to personene som satt i bilen da uhellet skjedde skal ha kommet uskadet fra hendelsen. Operasjonsleder Øystein Vellesen opplyser til fvn.no at det var svært glatte kjøreforhold på stedet da uhellet inntraff, og at politiet ikke har mistanke om promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

02.40** En politpatrulje pågriper en mann i besittelse av mindre mengder hasj.

**KRISTIANSAND: Melding om slåsskamp

03.00** Politiet får melding om en slåsskamp ved Parko i Kristiansand sentrum. Ifølge politiet viste det seg å være guttestreker og forholdet ble ordnet på stedet.

**KRISTIANSAND: Nektet å fjerne seg

03.37** En mann i tjueårene blir satt i arresten etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra 7-Eleven, hvor mannen i tillegg skal ha forårsaket bråk.

**GRIMSTAD: Stjal smykker fra bolig

16.28** Noen har vært inne i en bolig mens beboerne var borte. Tyvene har romstert mye rundt, men har kun stjålet smykker.

KRISTIANSAND: Viftet med kniv i Lillemarkens

**KRISTIANSAND: Etterlyst kvinne nasket

17.13** En 29 år gammel kvinne ble tatt for å stjele på Sandens. Ifølge politiet var hun allerede etterlyst for tidligere forbrytelser. Det er uklart hva hun sjal på Sandens og hva hun var ettlyst for.

KVINESDAL: Mann fløyet til sykehus etter snøscooterulykke

GRIMSTAD: Mann skallet ned