MANDAL: — Selv om resultatene sa noe annet, har jeg visst hele tiden at alle fire i bilen var edru. Jeg har kjempet og forsvart ungdommene, og nå kan vi bevise at vi har hatt rett hele tiden. Jeg smiler og gråter om hverandre, og jeg er veldig glad på vegne av foreldrene til Thor Egil – Mona Nilsen Dahl, Egil Vårdal og stefaren Thom Jarle Dahl, sier Storaker.

— Vi ble veldig glade for å få telefonen fra politiet onsdag. Det lettet ganske godt, sier moren til Therese Daland Unosen, Anne Kari Daland Unosen.

Hun forteller om en tid med mange spekulasjoner, og at hun ikke kunne få det til å stemme at sjåføren hadde drukket.

— Det var tøft å få beskjed at han hadde drukket, det kom som lyn fra klar himmel. Nå er jeg lettet og glad over å få en kontrabeskjed, ikke minst er jeg veldig glad på vegne av familien til Thor Egil. Ulykken var et uhell, og det var den beste beskjeden jeg kunne fått, sier Daland Unosen.Willy Olsen, far til Karen Marie Ekrem Olsen, sier det var knallhardt å få rede på at sjåføren hadde promille. Da kontrabeskjeden fra politiet kom onsdag, syntes han dette var positive nyheter på foreldrenes vegne.

— Dette er et pluss for familien til Thor Egil, og det at han ikke hadde promille underbygger at Karen Marie aldri hadde satt seg i en bil der sjåføren var alkoholpåvirket. Jeg forstår at foreldrene er lettet. Samtidig endrer ikke disse opplysningene så mye for oss. Vi får ikke Karen Marie igjen, sier Willy Olsen.