GRIMSTAD: Under pressekonferansen på Grimstad politistasjon sier politistasjonssjef Terje Gundersen og politiadvokat Per Thorbjørnsen at de ikke kan gi mange opplysninger i forbindelse med drapssaken.

— Motiv kan vi ikke kommentere, sa Gundersen på pressekonferansen.

Verken motiv, antall personer i huset da drapet skjedde, omstendigheter rundt drapet og en rekke andre sentrale opplysninger rundt drapet ønsker politiet fortsatt ikke å gå ut med.

— Avdøde vil selvfølgelig bli obdusert, sa Gundersen. Heller ikke navnet på det 76 år gamle drapsofferet ønsker politiet å frigi.

— Foreløpig teori er at det er et stikkvåpen som har forårsaken hans død, sa Gundersen.

Advokat Odd Johan Holck-Steen er oppnevnt som forsvarer for kvinnen. Etter planen skal kvinnen fremstilles for varetektsfengsling i morgen og avhøres i løpet av dagen.

— Vi etterforsker bredt. Vi har taktiske etterforskere som jobber med saken. Den tekniske etterforskningen er foreløpig satt på vent. Det er mulig åstedet må undersøkes litt mer, men taktikerne mener foreløpig at åstedet er sikret godt nok, sa Gundersen.Mellom 10 og 15 politifolk jobber med etterforskning av saken i innledende fase.

I ettermiddag kom hundepatrulje KV93 til Grimstad for å snuse rundt på eiendommen hvor drapet skjedde.