Nederlagsdømte bergensere har gjort alle forhåndstips til skamme så langt i sesongen og klatret med seieren opp på bronseplass i eliteserien.Odd Grenland har kun vunnet én kamp i Bergen siden opprykket i 1999, og selv om Odd Eilev Fagermos mannskap har vært inne i en god periode uten tap på de fire siste seriekampene, lyktes det heller ikke i det 12. forsøket.

Begge lag prioriterte defensiv trygghet i åpning av kampen, og målsjansene lot vente på seg i en tam åpning. Skikkelig fart ble det ikke før Erik Mjelde headet ballen i mål etter 24 minutter, men assistentdommeren ødela jubelfesten med en tvilsom vinking.

Minuttet etterpå presenterte Frode Johnsen sin luftstyrke, men gjestenes første målsjanse gikk like over målet til Brann-keeper Piotr Leciejewski.

Etter en halvtime kom Odd-keeper André Hansen i fokus. 21-åringen har vært en av Skiens-lagets beste spillere denne sesongen og hadde tilsynelatende full kontroll på ballen da han sendte den rett til Bentley. Men det ble en gavepakke nigerianeren takket for ved å sendte ballen videre til Erik Mjelde. Han fikk en enkel jobb med å skli ballen i det tomme målet. (©NTB)