KRISTIANSAND: — Vi starter kl 16.45, og viser de tre første filmene etter hverandre. Rett over midnatt blir det førpremiere på den fjerde og siste filmen, "Breaking Dawn: Part 1", som har premiere til fredag, sier kinosjef Asle Bjorvatn og forteller at forhåndssalget har vært bra.

— Vi har foreløpig solgt drøyt 200 billetter, det vil si en tredjedel av Sal 1. Det hadde vært gøy å solgt over 300, sier han.

Interesserte må kjøpe billetter til hele pakken, altså alle fire filmene, men Bjorvatn tror nok noen ikke dukker opp før siste filmen starter.

— Vi har i tillegg nesten solgt ut de to forestillingene i Sal 1 til fredag, da det er norgespremiere, sier han.

På fredag blir det også visning av "Buzz Aldrin - hvor ble det av deg i alt mylderet", en tv-serie som kommer på tv i slutten av november, etter en roman av Johan Harstad. Fredag blir det førpremiere på kino, der alle de fire episodene blir vist i rekkefølge. "Buzz Aldrin" handler om Matias, som ble født samme dag som Buzz Aldrin ble andremann på månen.

— I likhet med Buzz Aldrin er hovedpersonen Matias også en god nummer to, som aldri blir den beste. Det er en serie som handler om å finne sin plass i tilværelsen. Det er en tv-serie som presenteres først på lerret, og det er første gang vi gjør dette, sier Bjorvatn.