KRISTIANSAND: Fvn.no har i kveld vært i kontakt med noen unge tenåringer som hevder de traff den 20 år gamle kvinnen etter voldtekten skal ha skjedd natt til søndag. En 14 år gammel gutt forteller at han lurte seg ut hjemmefra for å besøke noen kompiser som overnattet hos hverandre.

Kvinne (20) skal ha blitt voldtatt ved sti

Noen minutter før klokken 03.30 sto 14-åringen og ei venninne ved Meny Sagmyra da ei jente på 17-20 år kom ut fra en sti som går mot Voiebyen.

Gutten forteller at kvinnen ringte i mobiltelefon, mens hun ropte «Han visste navnet mitt, han visste navnet mitt». Kvinnen satte seg så ned og gråt. Hun virket hysterisk og nektet å ta i mot hjelp, mens hun fortsatte å ringe i mobiltelefon. Gutten sier hun hadde strømpebuksene på knærne.

En kamerat ringte ham mens dette foregikk. Mobilloggen viser at klokken må ha vært 03.25. Fvn.no har snakket med guttens mor, som bekrefter at sønnen har fortalt henne denne historien, og hun var innforstått med at han fortalte det til avisen. De vil i dag vurdere om de skal gå til politiet med informasjonen.

Operasjonsleder Jon Kvitne uttalte til fvn.no klokken 23.30 søndag at ingen vitner har meldt seg etter den angivelige voldtekten, men ber alle som har sett noe av interesse om å melde seg.