ARENDAL: Pågrepet uten førerkort og med falske skilter

**KRISTIANSAND: Slo i bil på parkeringshus

23.19:** En ung og meget full gutt skal ha slått i både panseret og frontruta på bilen til en kvinne, da hun skulle kjøre ut av Parko-anlegget i Kvadraturen. Kvinnen ble opprørt av hendelsen og tilkalte politiet som konkluderte at den 20 år gamle venndølen var så full at de kontaktet en ambulanse. Venndølen ble så sendt til legevakt for sjekk.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i skole

00.27:** Det meldes om et innbrudd på vaktmesters kontor på Karuss skole. Det er usikkert hvordan uvedkommende kom seg inn og hva som er borte, men det er observert en bil i tilknytning til innbruddet. Politiet har vært på stedet og sikret spor.

**ARENDAL: Frastjålet telefon

00.45** : En fornærmet kommer til politivakta i Arendal og forteller at mobilen har blitt frastjålet på utestedet Sisters. Den fornærmede har navngitt en aktuell person i forbindelse med tyveriet. Politiet har i natt lett etter personen uten resultat.

**ARENDAL: Kunne ikke gjøre opp for seg

00.50:** En drosje kommer til politivakta i Arendal med en overstadig beruset passasjer som verken kan, eller vil gjøre opp for seg en drosjeregning på rundt 500 kroner. Politiet tar hånd om personen som får sove ut rusen i arresten.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i Smultringbua

01.05:** Securitas melder at uvedkommende har tatt seg inn i Smultringsbua utenfor Sørlandssenteret. Det er åpnet og tatt verdier fra et pengeskrin i bua. Politiet har fortsatt ikke kommet i kontakt med de ansvarlige for Smultringbua.

**ARENDAL: Brukte falsk legg

01.24:** En person blir innbrakt til arresten for å ha brukt falsk legitimasjon. Den 17 år gamle gutten blir anmeldt for dokumentfusk og senere hentet av mor.

**KRISTIANSAND: Snoket ved Elkem

01.44:** Vaktmannskaper ved Elkem i Vågsbygd melder om to mistenkelige personer som snoker rundt i området. Politiet kommer til stedet og kommer over to personer som snoket i søppelkonteinerne.

ARENDAL: – Seksuelt trakassert på byen

**ARENDAL: Klammeri med kniv

01.50:** En person blir innbrakt til arresten etter å ha havnet i bråk ved Kastellen i Arendal. 37-åringen er beruset og vært i klammeri med flere personer. Det blir i tillegg funnet en foldekniv på personen så han blir anmeldt for både bråk og besittelse av kniv.

**ARENDAL: Lager bråk

02.13** : Vaktene på Kastellen ber om bistand med å håndtere en person som lager bråk. Politi kommer til stedet og bortviser en person.

**ARENDAL: Fyllekjøring

02.34:** En patrulje i Arendal stopper en bil i Vestre gate med mistanke om beruset kjøring. Den 22 år gamle bilisten kan heller ikke vise til gyldig førerkort og blir tatt med til legevakt for utvidet blodprøve

**SONGDALEN: Innbrudd

02.38:** Det meldes at uvedkommende bryter seg inn på et kontor ved Songdalsvegen i Nodeland. Det blir observert tre ungdommer som kjører nordover på en moped. På kontoret er det knust en rute og stjålet en liten safe med vekslepenger. Politiet har spor å gå etter og vil fortsette å undersøke saken lørdag formiddag.

**KRISTIANSAND: – Skallet ned

02.15:** En person tar kontakt med politiet og melder at han har blitt skallet ned av en navngitt person i krysset mellom Markens gate og Kongens gate. Personen vurderer å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Stjålet skilter

03.09:** En bileier melder at noen har stjålet et registreringsnummer fra bilen hans som sto i Balchens vei på Hamresanden. Skiltet er av typen: PP 46131. **VENNESLA: Utforkjøring

03.08:** Det kommer melding om en utforkjøring på riksvei 9 ved Øvrebø. En bil skal ha fått store skader, men det er ikke meldt om noen personskader. Politi valgte likevel å kjøre ut sammen med ambulanse. Det viser seg at bilen kjørte ned en aluminiumsmast og to personer blir kjørt med ambulansen til legevakt for sjekk.

**KRISTIANSAND: Kjørte i fender

03:37** En drosje skal ha kjørt på en fender ved Vågsbygd senter. Første meldingen går på at føreren er bevisstløs. Da politi og ambulanse kommer til stedet, er sjåfør allerede kjørt til legevakt av en annen drosje. Tilstanden på sjåføren er noe uklar, men politiet vil følge opp saken i løpet av formiddagen.

**GRIMSTAD: Hyttealarm

03.34:** En innbruddsalarm går av i en hytte på Strandtoppen på Fevik. Politiet får bistand av Up som drar til stedet. Det er brutt opp et vindu, men fortsatt uklart hva som er tatt. Securitas har sikret stedet.

**KRISTIANSAND: Beruset mann banket på døra

03.38:** En beboer i Slettheiveien forteller at en ukjent mannsperson banker på døra. Melder er engstelig og ber politiet om å få han fjernet. En patrulje kommer over en svært beruset beboer som ikke har klart å komme seg opp i riktig etasje og trodde derfor at han banket på sin egen dør. Politiet bistår mannen med å finne fram til riktig dør.

**ARENDAL: Sjikanert

03.41:** Det oppstår noe bråk ved Seven Eleven i Arendal. En kvinne har blitt utsatt for en plagsom person som ifølge henne oppførte seg truende og var sjikanerende i språket. Kvinnen ønsker å anmelde den 23 år gamle mannen som politiet bortviser.

**ARENDAL: Slo i bilen

03.25:** En patrulje i Arendal blir stoppet av en kvinnelig bilist som klager over at en navngitt person skal ha slått i bilen hennes ved Friergangen. Det er uklart om det har blitt skader på bilen, men hun ønsker likefullt å anmelde.

KRISTIANSAND: Rispet person på byen – Knakk så nesa på politistudent

**KRISTIANSAND: Branntilløp

04.02:** Det blir meldt om branntilløp i en kjellerleilighet på en adresse i Kongsgård allé. Politiet rykker ikke ut til brannen, men skal innom stedet i løpet av formiddagen.

**KRISTIANSAND: Lei av høy musikk

04.27:** Det kommer inn en klage på høy musikk som har pågått i flere timer. Klager har forsøkt å få kontakt med de i den bråkete leiligheten uten respons. Politiet kommer til stedet og får konstatert at musikken er i overkant høy, men de klarer heller ikke å komme i kontakt med festløvene. Enden på visa blir at politiet finner fram til et sikringsskap og tar strømmen i nevnte leilighet.