LANGESUND: Ferjeselskapet har startet billettsalget på sin nye rute mellom Langesund — Hirtshals - Stavanger. De markedsfører sine ruter helt sør til Arendal.

— Vi satser på at folk fra Arendal og nordover vil bruke ruten. Vi vet jo ikke hvordan dette vil slå ut, for tilbudet er nytt og unikt, men vi driver ikke markedsføring nedover mot Grimstad og Kristiansand, sier Vegard Angen Johnsen, Fjord Lines salgssjef i Langesund.

Fjord Line vil ikke ut med tall for hvordan det går med billigbillettene på mellom 600 — 800 kroner som nå er lagt ut for salg. En tilsvarende billett hos Color Line koster 1170 kroner.- Vi har fått en god start, og ligger på budsjett. Men det er mest folk fra utlandet som bestiller nå. Det store volumet kommer ikke før etter nyttår, spesielt etter påske, sier Ingvald Fardal, administrerende direktør i Fjord Line.

Fjord Line starter seilingene fra Langesund 31. mai med ferjen Stavangerfjord. Etter planen vil den neste ferja, Bergensfjord, bli satt inn i trafikk 25. september.