Arendal: Politiet fikk melding klokken 21.27 om at en mann gikk langs veien iført sykehustøy. Mannen ble sporet opp av patruljen og fraktet tilbake på sykehuset.

Lyngdal: UP hadde laserkontroll i 60-sona ved Bringsfjord i Lyngdal. Her raste det forbi en rød BMW i 141 km/t. Det var ikke mulig å få tak i verken sjåføren eller registreingsnummert.

Lyngdal: I en annen laserkontroll ble det beslaglagt 3 førerkort og skrevet ut tre forenkla forelegg i Lyngdal. Høyeste farten her var på 101 km/t i 60-sona.

Kvinesdal : Klokken 21.32 måtte politiet rykke ut da et par hadde begynt å krangle. En i samboerforholdet var blitt kastet ut, men det roet seg da politiet kom.

Kristiansand : Anslagsvis 100 biler var samlet til rånetreff i Sørlandsparken da politiet fikk melding klokken 21.51. De var vekk da politiet kom til stedet.

Kristiansand: Politiet måtte rykke ut til Henrik Wergelandsgate klokken 21.55. Etter å ha fått melding fra en dame om at hun blir mishandlet både fysisk og psykisk av eksen. Mannen var vekk da politiet kom frem og kvinnen hadde ingen fysiske skader. Det er uklart om saken blir anmeldt.

Tvedestrand : Klokken 21.57 fikk politiet melding om ekstremt høy musikk. Naboen som ringte inn ville ikke gå bort selv, men det roet seg etter at politiet kom bort og det ble ikke meldt om mer fra den kanten i løpet av kvelden.

Kristiansand: Klokken 22.23 stoppet en politipatrulje en person på moped. Vedkommende kjørte uten gyldig førerkort og hjelm, og ble anmeldt.

Kristiansand: Klokken 22.25 mottar politiet flere anrop på nødlinja om bråk i Ægirs vei i Krisitansand. Når politiet kommer har det roet seg.

Lillesand: Det blir meldt om et innbrudd i Østergata 3 i Lillesand klokken 22.31. Noen skal ha tatt seg inn på Triari og stjålet noe samband, en kniv og en prosjektor.

Arendal : Klokken 22.38 blir en bil med registreringsnummer CV 27587 meldt stjålet. Det var en 96-modell Ford Escort. Bilen kom til sin rett på Tveit etter at noen meldte om hærverk på et hus der klokken 02.44. Politiet stopper personene som gjorde hærverket og kjente igjen bilen.

Bråk

Kristiansand: Victoria Pub fikk problemer med en vanskelig danske. Dette skjedde klokken 22.46. Personen ble fjernet fra stedet.

Kristiansand : En person melder om at tre gutter på sykkel har knust glass i et busskur ved Viskestien krysset på Hånes. Dette var klokken 23.01

Lyngdal: Det var enda en trafikkontroll i Lyngdal. Her sjekket de verneutstyr. 17 personer ble bøtelagt.

Arendal: Klokken 23.22 får Egon i Arendal, besøk av en stor ustabil, full gjest og trenger hjelp til å få personen ut. Han blir tatt hånd om av politiet og får seg en natt i drukkenskapsarresten.

Kristiansand: En person ringer til politiet og forteller at han har vært ut på verandaen. Her hviner et prosjektil forbi. Han tror det kan dreie seg om et luftgevær. Politiet får ikke gjort noe i saken.

Arendal: En person ringer inn til politiet klokken 23.38 og sier at det singler i glass utenfor. Utenfor er det en gjeng som lager bråk, men det er stille når politiet kommer. Glassknusingen kommer trolig fra noen bilvrak på stedet.

Truet natteravn

Kristiansand: En natteravn ringer til politiet klokken 23.46, han forteller at han har blitt truet.

— Natteravnen var i Markens gate og ble truet av en mann som var der med kjæresten sin. Han holdt hånden i lommen og truet med å bruke det han hadde der viss ikke natteravnene forsvant. Natteravnene gjør en god jobb og bør ikke bli behandlet slik, sier Osaland til fvn.no

Kristiansand: Securitas melder om at det har vært hærverk på et bygg i Henrik Wergelands gate. Eier har blitt informert og det kommer en anmeldelse i løpet av uken.

Songdalen: I Songdalen ble det i går arrangert et dataparty. Her ble de plaget av noen som ikke var velkomne. De hadde kastet stein og sparket i veggene. Politiet kom til stedet og bortviste to gutter på henholdsvis 15 og 16 år.

— Vi kommer til å kontakte foreldrene i løpet av uken, sier Osaland.

Risør: Politiet fikk melding om husbråk i Sunnsveien i Risør. Her var det mange mindreårige til stede. Politiet sendte en patrulje og det roet seg ned.

Kristiansand: Bråk utenfor Macdonalds klokken 00.49. En politipatrulje kom til stedet og fikk roet kamphanene. Det kommer ikke noe etterspill fra politiet.

Arendal: Sjøboden pub på Langøy i Arendal kontaktet politiet klokken 00.59. Her var en mann som hadde fått knust brillene sine i et lite basketak. Han vil vurdere over helgen om han skal anmelde det.

Mandal: Zakos i Mandal meldte om en slåsskamp klokken 01.10, da politiet var på stedet 4 minutter senere var det rolig.

Russen er i gang

Kristiansand: Det var russetreff i klubbhuset til Torridal idrettslag i går kveld. Her ble det etter hvert litt bråk og politiet bortviste en person fra stedet.

Grimstad: En politipatrulje i Grimstad kom over en beruset sjåfør klokken 01.13 i natt. Han var ikke i stand til å blåse i promillekontrollen og måtte dermed avgi blod.

Kristiansand: En person ringte politiet klokken 01.14 og sa han hadde hørt et kraftig smell, som minnet om dynamitt. Dette skjedde i området rundt trekanten.

Mandal: På Solvåg hotell i Mandal, fikk de besøk av en rebellsk person på diskotek.

Kristiansand: En kristiansandskvinne ringte politiet og sa at en gjeng med ungdommer stod på utsiden og ville inn. De forlot plassen i en mørk BMW.

Arendal: Resturant Madam Reiersen fikk besøk av to som søkte tilflukt, klokken 01.48. De hadde en gjeng etter seg, politiet sendte to patruljer på stedet og det hele roet seg.

Grimstad: Klage på høy musikk. Ble stille etter at politiet kom. Dette skjedde klokken 02.10

Kristiansand: Også i Tolbodgaten ble det klaget over mye støy. Denne gangen var det utenfor Royal China restaurant klokken 02.17. Kristiansand: Timebussen måtte stoppe i Tolbodgata grunnet slåsskamp i bussen. En politipatrulje fjernet personen, som ikke blir anmeldt.

Vold mot kvinne

Kristiansand: Politiet fikk melding om en mann som slo en dame ved Torvets Kebab i Kristiansand klokken 03.09. Kristiansand: En politipatrulje stoppet en bil med to personer i på Setesdalsveien. Begge var i besittelse av narkotiak. De fant 0,2 g marijuana og 4 blå valium.

Flekkefjord: En overstadig beruset mann ble funnet sovende på en benk. Denne meldinge fikk politiet klokken 03.12. Samme person ble senere plukket opp og kjørt til legevakten og hjem, da han truet med og hoppe i elva klokken 03.36. Kristiansand : En person ble pågrepet klokken 03.14, etter å ha slått til fire personer. Personen var overstadig beruset og blir siktet for brudd på §350 – bråk på offentlig plass.

Grimstad: En person blir pågrepet ved Kafe Galleri i Storgaten i Grimstad, klokken 03.33. Han har slått en annen og blir avhørt i dag.

Fikk hjelp

Kristiansand: En mann blir stoppet på grunn av veldig ustø gange på hjørnet mellom Markens gate og Skippergata i Kristiansand. Mannen blir fraktet til legevakta når det viser seg at han har blitt fått seg en ”kilevink”.

Kristiansand: Klokken 03.41 kommer det inn en klage på støy i Kongensgate i Kristiansand. Her står to damer, en ute og røyker og en innendørs. De snakker høylytt på spansk og vekker folk i området.

Farsund: En kvinne ringer inn og sier hun vil anmelde en person for å ha veltet en benk over benet hennes.

Evje: Politiet stanser en bil med fire personer. Det viser seg at tre av de har brukt narkotika, fører ble sendt til Kristiansand for å avgi blod. Og de er tatt med inn på stasjonen etter at det ble funnet 14 gram amfetamin og 8 gram hasj.

Kristiansand: Vaktservice ringer klokken 04.27 og sier at det har vært et innbrudd på Dekkmann i Kongsgård Alle.

Stjal bilskilt

Mandal: Klokken 05.41 får politiet en telefon fra en mann som sier han har kranglet med en dame, og at hun skal ha blitt stukket i armen med en kniv.

— Det er veldig uklart hva som har skjedd her. Det har vært litt opphete stemning og alkohol inn i bildet. Kvinnen har skrubbsår på armen, men det er lite som tyder på at det er et knivstikk, sier operasjonelder i Agder politidistrik, Hans Petter Osaland.

Kristiansand: Hjemmesykepleien melder om at begge skiltene på deres Suzuki swift med registreingsnummer PP 72752 er stjålet. Dette ble meldt klokken 08.34

Kristiansand: Et garasjeanlegg i Østre Strandgate har hatt besøk av ubudne gjester. Det har vært innbrudd i tre biler og forholdet blir anmeldt. Politiet fikk melding om dette klokken 08.56.