KRISTIANSAND: — Våre priser er absolutt konkurransedyktige, mener daglig leder Unni Mesel.

Fra 1. desember er det mulig å kjøpe det hun hevder er årets sprekeste julegave, nemlig dagspass til Aquarama. Opplevelsessenteret, som inneholder badeland, spa-avdeling og treningssenter, er i rute til åpning 22. mars 2013, og har som mål å sikre seg et årlig besøkstall på 200.000-250.000. Et dagspass i helg eller skoleferie til den fremste attraksjonen, Aquarama Bad, vil koste 550 kroner for inntil to voksne og to barn. Tegner man et medlemskap, som for voksne over 16 år vil koste 350 kroner i måneden og for barn 300 kroner i måneden, vil man lørdag og søndag få gratis tilgang på Aquarama Trening og barnepass i helgene.

Velger man kun Aquarama Trening, der man får tilgang på en rekke styrkeapparater og frivekter, samt det Mesel betegner som Norges råeste spinningsal, må man som voksen ut med 190 kroner for et dagspass og 550 kroner i måneden hvis man binder seg for ett år. Man kan også kjøpe medlemskap for en måned, tre måneder og seks måneder samt et klippekort til 5900 kroner for 50 klipp. Alle typer medlemskap på treningssenteretinkluderer tilgang til hele Aquarama Bad mandag til fredag.— Vi har lagt stor vekt på å være fleksible i forhold til hva brukeren ønsker. Målet vårt er å få 2500 medlemmer på Aquarama Trening, sier Mesel.

For Aquarama Spa, med aldersgrense 16 år, er rimeligste behandling 590 kroner. Også her kan man bli medlem, med en månedspris til 600 kroner (12 mnd. bindingstid).

Vil man ha full pakke, altså ubegrenset tilgang på spa-, trenings- og badetilbud, kan man kjøpe et årsmedlemskap på Aquarama Aktiv til 990 kroner i måneden. Det betyr at dersom en familie på to voksne og to barn skal meske seg med fri tilgang i ett år blir samlet årspris 27.360 kroner (inkluderer halv pris på barna i badelandet).

— Men et medlemskap hos oss må du vurdere ut fra hvor ofte du kommer til å bruke hvilke av våre fasiliteter. F.eks. vil en 15-åring som bader to ganger i uka, betale ca 35,- kr per gang ved å tegne medlemskap, sier Mesel.