**ARENDAL: Full på hotell

12.45** dro politiet til Arendal Maritim hotell for å hente en kvinne som var for full. Hun ble satt i fyllearresten.

SØGNE: Bygde med byggeforbud

12.44 stoppet politiet et firma som bygget uten byggetillatelse i Rosselandsveien i Søgne. De hadde ikke tillatelse fra kommunen til å bygge, og har blitt stoppet før også, uten at det har hjulpet.

**ARENDAL: Cross sykkel stjålet

14.30:** Politiet får melding om at en uregistrert cross sykkel av merket Suzuki er stjålet. Tyveriet skjedde ved 12-tiden.

**KRISTIANSAND: Kjedekollisjon i Oddernestunellen

16.03:** En bil kjørte i bilen inn fremfor seg i Oddernestunellen. Den påkjørte bilen ble dyttet inn i bilen fremfor seg, men ingen personer fikk alvorlige skader.

**EVJE OG HORNNES: To personer er fraktet til sykehus etter en kollisjon på Evje.

16.27:** Les egen sak.

**SØGNE: Aggressive tiggere

17.55:** En eldre kvinne kontaktet politiet etter å ha blitt skremt av to tiggere på Stausland. De to personene skal ha blitt aggressive og slått i veggen da kvinnen ikke ville gi dem penger. De to skal ha opplyst til kvinnen at de kom fra Moldova.

**KRISTIANSAND: Falske penger

19.00:** En finsk kvinne skal ha betalt med to falske hundrekronesedler på Victoria pub. Da politiet kom til stedet var kvinnen forsvunnet, men etter nærmere undersøkelser fant patruljen hotellet kvinnen bor på. De har foreløpig ikke klart å komme i kontakt med henne.

**GRIMSTAD: Tyveri fra garasje

21.10:** Mellom tirsdag og torsdag ble det begått et tyveri fra en garasje i Grimstad. Diverse verktøy og en cdspiller er blant tingene som skal være stjålet. Forholdet vil bli anmeldt.