OSLO: Kartet viser at letemannskaper har vært i området like ved skogholtet ved Tømteveien i Kolbotn, der et lik ble funnet i natt. Bare 200 meter unna, rundt turstiene ved Ekornrud, er det registrert at letemannskapene har søkt etter Sigrid, skriver Aftenposten.no.

Likfunn mandag kveld

Det var mandag kveld ved 21-tiden at politiet i Follo fant et lik i et skogholt syd for Kolbotn.

I dag har Oslopolitiet overtatt etterforskningenav likfunnet.

Oslopolitiet har avlyst den daglige pressebriefen de har hatt om Sigrid-forsvinningen og sier de ikke vil kommentere saken før avdødes identitet er bekreftet.

vdøde er sendt til obduksjon hos Rettsmedisinsk institutt, og det er forventet at en obduksjonsrapport vil foreligge i løpet av formiddagen.

Avgrenset område

Selve skogholtet der liket ble funnet, et avgrenset område med omtrent en kilometers omkrets, liggende mellom riksvei 152 og et industriområde, har det ifølge kartet på finnsigrid.no ikke vært lett i.

Ingen i aksjonsgruppen ønsker å bekrefte om kartet er oppdatert med de siste letedetaljene, men tidligere har de opplyst at de oppdaterer kartet etter hvert organiserte søk.

— Jeg ønsker ikke å kommentere noe rundt denne saken nå. Alle vi i aksjonsgruppen avventer situasjonen, sier Gjermund Eide, talsperson for familien Giskegjerde Schjetne.

Kartet har også en funksjon som gjør det mulig for privatpersoner å gå inn og legge inn hvor de har lett.