**LYNGDAL: Påkjørt rådyr

08.20:** Et rådyr blir funnet påkjørt og drept ved Kvås i Lyngdal på riksvei 43. Veitrafikksentralen blir varslet for opprydning.

**KRISTIANSAND: Tatt uten lappen

09.50:** En 35 år gammel kristiansander blir tatt for kjøring uten førerkort i Vågsbygd.

**LILLESAND: Hårete innbrudd

10.17:** Politiet varsles om innbrudd fra et hårstudio i Lillesand senter natt til onsdag. Politiet er onsdag formiddag på stedet.

**FARSUND: Stakk av fra UP

11.01:** En motorsykkel måles til 125 km/t i en 60— og en 80-sone på Borhaug. Da motorsykkelisten blir opmerksom på politiets sivile bil, stikker sykkelen av og blir borte. Hvis UP fikk notert riktig nummer, tilhører nummerplaten en Gaupen-tilhenger.

**SØGNE: Hyttetyveri på Langenes

11.33** Tyver har i løpet av den siste uken brutt seg inn i ei hytte i Paradisbukta på Langenes. Ifølge eieren har tyvene tatt seg inn ved å knuse et vindu på kjøkkenet Det er stjålet en 22-tommers LG flatskjerm.

**VENNESLA: 81-åring fratatt lappen etter påkjørsel

12.30** En 81-åring ble onsdag ettermiddag fratatt lappen etter å ha kjørt på to personer i gågata i Vennesla sentrum. Ifølge vitner skal mannen ha kjørt fra stedet etter påkjørselen. Politiet ble tilkalt og klarte å spore opp mannen. Han forklarte da at han ikke hadde registrert at han hadde kjørt på noen. De to som ble påkjørt skal ikke være fysisk skadet.

**LYNGDAL: Tysker i trafikkuhell

15.02** En tysk sjåfør kontaktet politiet etter å ha vært uheldig med bilen han hadde leid. Han skal ha kjørt med en campingvogn da uhellet skjedde. Men da politiet kom fram til stedet hadde mannen allerede kjørt. De fikk kontakt med ham på telefon. Han opplyste da at han hadde teipet sammen vogna og fortsatt ferden. Uhellet skjedde på riksvei 43. **RISØR: Innbrudd to dager på rad

16.07** En hytteeier ringte politiet onsdag ettermiddag og fortalte at han hadde hatt innbrudd på hytta si på Akland. Ifølge mannen skulle han ha vært på hytta dagen i forveien og spikret igjen døra etter et innbrudd. Da han kom tilbake dagen etter hadde tyver vært på ferde nok en gang. Det er forløpig usikkert hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Mopedist stakk fra politiet

15.05** En mopedist stakk fra politiet i bunnen av Hellemyrsbakken onsdag ettermiddag. Da sjåføren ble oppmerksom på politipatruljen kjørte han inn i rundkjøringen på E 39 og forsvant videre inn på en sykkelsti. Politiet letet litt i området, men fant ikke mopedisten.