**KRISTIANSAND: Søppelbål slukket

13.05** Brannvesen og politi rykker ut til Toppdalsveien, der det er satt fyr på søppel og matvarer uten tillatelse. Brannvesenet slukket bålene, og politiet forfølger saken overfor grunneier.

**MANDAL: Mistenkt for ruspåvirket kjøring

16.25** Politiet stopper en 50 år gammel mandalitt på en liten motorsykkel. Mannen hadde ikke førekort. Men flere kniver, både store og små. Samt en pose med hvitt pulver, som politiet mener er amfetamin. I tillegg har politiet mistanke om at han kjørte i ruspåvirket tilstand, og tok ham med til legevakten for utvidet blodprøve.

ARENDAL: Bil kjørte av veien

19.28 På E 18 ved Brekka kjørte en bil av veien. Bilføreren er en 52 år gammel mann fra Kristiansand, som ble tatt med til legevakt for sjekk etter ulykken.

— Bilen traff autovernet og skar deretter ut i motsatt side av veibanen, opplyser operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

Det er tatt midlertidig beslag i førerkort på grunn av mannens kjøreadferd. Han skal ikke ha hatt stor fart da ulykken skjedde.

LYNGDAL: Bil av veien

20.22 Ved Rom i Lyngdal kjørte en bil av veien med to personer i. Passasjeren, en kvinne på 20 år, har ifølge politiet fått mindre slagskader i hodet. Hun er tatt med til lege for sjekk. Politiet har mistanke om at kvinnen ikke brukte bilbelte.