SØGNE: Søgne kirke åpner dørene for familie, venner og pårørende klokken 17 i ettermiddag. Deretter vil det bli avholdt samling i kjellerlokalene til Bedehuset Betania.

Sokneprest Hilde Elise Andreassen opplyser til fvn.no at samlingen vil bli stengt for pressen.

Stenger for pressen

— Vi har diskutert dette og bestemt oss for at vi ikke ønsker pressen til stede, sier hun til fvn.no.Anders Eikås (20) var trommeslager i det fremmadstormende bandet Honningbarna, som nylig vant en Spellemannpris for debutalbumet sitt "La Alarmane Gå".

Manageren og Honningbarnas bandmedlemmer mottok dødsbudskapet med sorg i natt. Nyheten har i dag rystet musikknorge, som sørger over den talentfulle trommeslagerens bortgang med kondolansemeldinger på nett.

— Jeg har ikke så lyst til å si så mye om Anders som person nå. Det blir for nært. Det er nesten bandet selv som må uttale seg om Anders, og de trenger tid på seg. Akkurat nå går alle tankene mine til Anders sin familie og etterlatte,uttalte Louis Holbrook til Fædrelandsvennen i dag tidlig.

Takker fansen på Twitter

I ettermiddag la Honningbarna selv ut følgende melding på mikrobloggen Twitter, hvor de takker for omtanken de har fått:

"Vi har opplevd så mye det siste året. Vi setter stor pris på dere og de fine ordene deres. Det gjorde Anders også. Kjærlighet over alt.", skriver Honningbarna på sin twitterkonto knapt en time før Søgne kirke åpner dørene.

Anders Askildsen Eikås (20) døde i en ulykke i natt. Foto: Jon Anders Skau