AGDER: Da Fædrelandsvennen besøkte Brokke i Valle forleden var det 15 kuldegrader og sol fra skyfri himmel. Skiløypene var praktfulle.

I Brokke er det 30 kilometer preparerte løyper, solfest med trubaduren Bjørn Vidar fra Søgne på lørdag og ellers alt ok i alpinanlegget, meldes det derfra.

På Hovden er skiløypa på Hartevatn kjørt opp for første gang i vinter. Også på Langevatn mot Sloaros er det oppkjørt skiløype. Kirsten Leira ved Destinasjon Hovden oppmoder folk om å holde seg til de oppkjørte løypene på vannene av sikkerhetsgrunner. Det er nå 160 kilometer preparerte løyper på Hovden.I helgen holder Hovden Skiservice ved Arne Johan Mosfjeld langrennskurs for viderekommende i både klassisk og friteknikk.

Også de andre vintersportstedene kan glede seg over en god norsk vinter. På Bortelid er det 140 centimeter snø og 90 kilometer preparerte skiløyper, fra Ljosland meldes det om 130 centimeter snø og 48 kilometer skiløyper mens Eikerapen har 80 kilometer løyper, parallellslålomkonkurranse for barn på lørdag og alt åpent i alpinanlegget.