ARENDAL: — Dere har gitt ut Lokalavisen Kristiansand hver fjortende dag siden januar. Hvordan har oppstarten vært?

— Det har vært overveldende positivt. Det henger mye lenger inne med ros enn med ris, så da skjønner vi at folk er fornøyde når vi får en hel haug med positive tilbakemeldinger.

— Hva er du mest fornøyd med så langt?

— Jeg er mest fornøyd med de to nye journalistene vi har ansatt, de har veldig mye spennende på tapetet fremover. Det er nå vi starter for alvor.

Lite ulykker og branner

— Hvordan skiller Lokalavisen Kristiansand seg fra andre aviser i Kristiansand-området?

— Vi prøver ikke å være en nyhetsavis. Vi vil gjerne informere om de store linjene, men vi styrer unna ulykker og branner og de store sensasjonene. Vi skal være framoverlente på de hyggelige, positive tingene. Det er det som er vår plass.

- Hva med kritisk journalistikk?

— Vi har større journalistiske ambisjoner i fremtiden. Men en superkritisk avis skal vi aldri være. Vi skal ta opp viktige ting, men ikke ha en gjennomsyret negativ avis.

Tror på et marked for gratisaviser

— Det er tøffe tider i mange av landets avishus. Og så starter dere avis. Det er kanskje dristig?

— Gratisavisene kommer til å skåre på det som skjer ellers. Det er manglende betalingsvilje blant avisleserne, men den problemstillingen har ikke vi. Det er annonsørene som betaler våre utgivelser. Om noen år er det bare en avis som vår som kan nå ut til all

Forhenværende butikksjef

— Hva slags bakgrunn har du?

— Jeg har vært butikksjef og sammen med en driftig sentereier utviklet et kjøpesenter, Saltrød senter. Opprinnelig er jeg fra Lørenskog, men jeg har bodd i Arendal i mange, mange år. Nå har jeg drevet med dette siden 2006, da ble jeg daglig leder i daværende TS-avisen.

— Og på fritiden, når du ikke driver avis?

— Da spiller jeg spiller litt i band. Jeg spiller synth. Det er vel pop vi spiller, men det er ikke sånn at vi spiller ute lenger. Det er bare en kameratgjeng som spiller litt for å ha det gøy.