Mystisk: Alt vi vet om denne bikkja, bortsett fra at den er kul med briller, er at den har en tilknytning til innsender Cecilie Høyland.
Rocky-fan? Denne katten heter i alle fall Ivan Drago. Om den liker å se på Rocky IV, og sin navnebror og bokser, vites ikke. Men katten Drago elsker å sløve på sofa`n, forteller Susanne Gundersen Moseid.
70+: Katten Castro er en kastrert hannkatt som tilbrakte sitt første leveår på skjermet enhet, Venneslaheimen, og fikk mye kos av beboere på dementavdelingen. Derfor liker den best de som er passert 70 år, forteller Anna Kristina Stølen.
Hett: Anne-Lise Løvdahl er visst glad i å fyre, kanskje litt for glad, i følge terrieren Do-Do. Her ligger den med et lite heteslag på sofaen.
Sprek: Sju år gamle Jack Dempsey 7 er glad i større pinner og lange turer. Gleden av mosjon får nok også innsender Henriette Lie.
Kos: Når Torhild passer setteren Milo, er det alltid kos å få. Helge Reber fra Vennesla har sendt inn dette flotte bildet.
Glad i damer:?Den nydelige huskyrotta er Alvin. Han er kosete, glad i mennesker og veldig glad i damerottene i buret ved siden av, skriver Ina Margrethe Gabrielsen til Nært.
Verdens søteste: Arrogant, storforlangende og Guds gave til menneskeheten, tror hun selv. Egenrådig og kjempestolt. Dette er beskrivelsen av katten Martha, sendt inn av Sissel Andersen.
Godt med vått: Trixie er 11,5 år og elsker å bade. ?Da er det best å holde avstand, forteller Bjørn Bakken, som kanskje har noen våte erfaringer fra badeturene.Evje
Hylefrøken: Katten Thea er en oppmerksomhetssyk liten jente som alltid skal være med, enten det er når Ina Margrethe Gabrielsen går til butikken, rundt på plenen eller inn på badet. Dyrlegen kaller henne hylefrøken.
Bondekatt: Kuleste kjæledyr på Sørlandet må selvfølgelig bli vår kjære Pus Monsen, skriver Torstein Brandsal. Han er ca. 5 år gammel, bor på Sveindal og elsker livet på landet. Monsen liker litt jakting og fullkommen avslapping mellom toktene.

AGDER: Katten Frøydis fyller ett år 3. august, men er allerede hektet på fotball. Og som for så mange "barn", så er det ikke alltid valgfritt hvilket lag som blir favoritten. Nå skal vi ikke beskylde Frøydis for ikke å kunne stå på egne bein, og ta selvstendige valg. Men "far", Oddfinn Pedersen, har nok mer enn en finger med i spillet når Frøydis' favorittlag er Fløy.

Til nå har vi fått inn bilder av 42 katter, 32 hunder, to rotter, en hest og en gris. Vi ønsker mangfoldet velkommen, og oppfordrer dere med andre kjæledyr til også å sende inn bilder og video til: naert@fvn.no .