**ARENDAL: Stjal kasserte matvarer

23.41:** Flere personer ble tatt på fersken da de stjal matvarer som hadde gått ut på dato fra en konteiner ved Rema 1000 på Krøgenes.

**GRIMSTAD: Bror slo søster

23.52** : En mann i begynnelsen av 30-årene ble anmeldt etter at han skal ha slått sin søster. Søsteren skal være i slutten av 20-årene.

**KRISTIANSAND: Tatt for fyllekjøring

00.00:** En 26 år gammel mann ble pågrepet etter å kollidert med en bil i Gyldenløves gate. Hendelsen ble meldt til politiet av en nabo som klaget på en bilist som ruset bilen i gaten utenfor. Mens innringeren snakket med politiet spant bilen av gårde og stoppet i en annen bil. Kollisjonen skal ikke ha medført materielle skader av betydelig grad.

— Mannens førerkort ble beslaglagt og han ble tatt med for å gjennomføre en blodprøve, sier operasjonsleder Ove Austenaa i Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Full mann slo seg i hodet

03.12:** En mann ringte til politiet og ba om hjelp, etter å ha falt i trappa utenfor sitt eget hus. Mannen, som viste seg å være svært beruset, ble tatt med til legevakten.

KVINESDAL: Brann i smelteverk

LINDESNES: Bevæpnet politifolk har omringet et hus

13.00: Væpnet politiaksjon i Lindesnes

EVJE OG HORNNES: Stjal skjorte og jakke

14.17: Lensmannen måtte rykke ut etter melding om tyveri fra en butikk på Evje sentrum. Det hjalp ikke at de to tyvene hadde fluktbil ventende på utsiden, de ble likevel pågrepet etter få minutter og butikken fikk tilbake både bukse og skjorte. Tyvene, en mann og en kvinne som begge er rundt 40 år fra Vennesla-området, ble tatt med inn til avhør og deretter dimitterte.

GRIMSTAD: 142 km/t uten gyldig førerkort

UP målte i formiddag en bil til 142 km/t på E 18 i Grimstad. Det viste seg at den fartsglade sjåføren hadde et utenlandsk førerkort, men at vedkommende har vært for lenge i Norge til at dette er gyldig. Førerkortet ble dermed beslaglagt.

ARENDAL: UP-kontroll på Tromøybrua

15.07: En person blir målt til 77 km/t i 50-sonen på Tromøybrua. I tillegg skriver UP ut 16 forenklede forelegg.

LILLESAND: Råkjørte med Audi

17.55: En mann på rundt 20 år mister førerkortet etter å ha kjørt i 157 km/t med en Audi i Løeheitunnelen på E 18 mellom Lillesand og Kristiansand.

KRISTIANSAND: Manglet gyldig førerkort

19.35: En bilist blir stoppet i Kirsten Flagstadsvei. Mannen i slutten av 20-årene har ikke gyldig førerkort og blir anmeldt.

KRISTIANSAND: Kranglet ved kirka

20.55 Politiet får melding om slåssing ved domkirka i Kristiansand og sender en patrulje rett over gata fra politistasjonen. Men når patruljen kommer fram er alt rolig. De møter en kvinne på 18 med en ti år eldre mann som forklarer at de har kranglet. Gutten blir kjørt hjem etter eget ønske.

KRISTIANSAND: 20-åring mistet lappen i 121 km/t

21.38: På E 18 mellom Varoddbrua og fylkesgrensa måler UP en BMW til 121 km/t i snitt i 80-sonen. Sjåføren på 20 år mistet lappen på stedet.