**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

00.30:** To personer ble observert idet de forsøkte å bryte seg inn på et kontor ved siden av McDonalds. 20 minutter senere ble begge plukket opp av politiet og plassert i arresten.

**GRIMSTAD: Gikk amok etter festival

01.24:** En mann i midten av 30-årene skal ha slått flere tilfeldige personer etter at et arrangement på Groos var avsluttet. Mannen skal også ha tatt kvelertak på en person. Da politiet kom til stedet stakk mannen til skogs, men ble raskt innhentet. Han ble pågrepet og anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Tatt for fyllekjøring

04.00:** En beboer våknet av et voldsomt rabalder. Da han gikk ut oppdaget han at en bil hadde kjørt i grøfta like ved huset. Sjåføren forsøkte forgjeves å komme seg opp av grøfta, men uten å lykkes. Politiet rykket ut til stedet og tok en alkometertest av vedkommende. Den ga positivt utslag og mannen i 40-årene ble dermed kjørt til legevakten for å gjennomføre en blodprøve. Ifølge politiet var bilisten kun 50 meter fra sitt eget hus da han havnet i grøfta.

**KRISTIANSAND: Mopedulykke

12.00:**

**FLEKKEFJORD: Front mot front

13.15:**

**LILLESAND: Fant gummibåt

14.49:** Redningsskøyta fant en tom, Quicksilver gummibåt i Ulvøysund. Båten er tatt på land, og kan hentes av eier.

**FLEKKEFJORD: To til sykehus etter trafikkulykke

15.39:**

**KRISTIANSAND: Mopedulykke

15.41** :

**GRIMSTAD: Mann lagde bråk

16.41:** En 41 år gammel mann ble pågrepet og satt i arresten etter å ha lagd bråk i Storgata.

**AUDNEDAL: Innbrudd på skytebane

16.52:** Politiet fikk melding om innbrudd og tyveri fra skytebanen på Konsmo. Diverse dører var brutt opp. Det er ikke stjålet våpen fra stedet, men ellers er det uklart hva som er tatt. Innbruddet har skjedd i løpet av de tre siste døgnene, og politiet er nå på stedet for åstedsgranskning.

**KRISTIANSAND: Arrestert etter råkjøring

17.00:**

**KRISTIANSAND: Raserte blomsterbed

17.16:** Politiet fikk klager på en mann som raserte blomsterbed i Stener Heyerdahls park. Politiet påla mannen å rydde opp etter seg. Han ble senere tatt med tabletter som han ikke kunne gjøre rede for, og ble derfor pågrepet og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Kjørt hjem full mann

17.45:** Politiet fikk melding om en full mann som lå rett ut på torvet. En patrulje kom til stedet og kjørte han hjem.

**ARENDAL: Kjørte uten førerkort

17.56:** En patrulje stoppet en bil i Eydehavn. En mann i 40-årene ble anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Bilen var begjært avregistrert og ble derfor avskiltet.

**ARENDAL: Syklister nære ved å bli påkjørt

18.52:** AMK— sentralen meldte fra til politiet om to syklister som var nær å bli påkjørt av en bil øst for i Arnevik i Arendal. En bil kom kjørende ut fra en sidevei rett foran det syklende paret. For å unngå sammenstøt kastet syklistene seg til siden. Bilen kjørte avgårde uten å sjekke hvordan det gikk med dem. Den kvinnelige syklisten har mest sannsynlig fått et brudd ibein eller hofte. Politiet har foreløpig ikke fått tak i bilisten.