E 39: Her ryker laksemiddagen

**MARNARDAL: Uønsket eks

23.35** : En beboer har problemer med en ekskjæreste som er på døra og har knust en vindusrute. Politiet sender en patrulje og pågriper den polske ekskjæresten. Vedkommende overnatter i arresten.

**LILLESAND: Uvedkommende i huset

23.53:** En melder forteller at han har hatt ubudne gjester i huset. Eier så aldri vedkommende, men da han gjorde et anskrik så løp den ubudne gjesten ut. En ulåst verandadør var trolig veien inn. Det virker ikke som innbruddstyven rakk å få med seg noe innen han tok beina fatt.

**KRISTIANSAND: Klammeri

00.26:** Tre personer havnet i klammeri inne på Seven Eleven i Markens gate. En person blir pågrepet og anmeldt etter at han skal ha sjikanert og yppet til bråk inne i kiosken. Han skal også ha kantet noe inventar og risikerer anmeldelse også på dette.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

00.52** : Kafeen på Odderøya har hatt ubudne gjester. En rute er knust i kafeen og det ser foreløpig ut til at diverse kioskvarer er tatt.

**ARENDAL: Tatt med hasj

01.36:** En patrulje stopper en person som er i besittelse av et par gram hasj. Den 44 år gamle mannen blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Klage høy musikk

01.44** : Det kommer klage på høy musikk fra en adresse i Grimstad. Politiet kommer til stedet og avslutter festen. En av deltakerne blir det også funnet mindre mengder marihuana og han blir anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Eks på døra

02.38** : En beboer i skippergata får en uønsket eks-kjæreste på døra. Politiet kommer og ber vedkommende holde seg unna.

**KRISTIANSAND: Nabo på døra

03.51:** En beboer i Fregattveien klager over at uvedkommende banker på døra. Viser seg å være nabo som har bommet på huset sitt.

**ARENDAL: Innbrudd i konteiner

05.21:** Securitas melder at uvedkommende har brutt opp og tatt seg inn i en konteiner fra Tine meierier. Det er stjålet en del jus fra konteineren, men det er uklart hvor store mengder.

KRISTIANSAND: Front mot front i Ålefjær

**ARENDAL: Kjørte av veien

08.14** Politiet får melding om en enslig bil som har kjørt av veien i arendalsområdet. Ingen personer kom til skade i uhellet. Veien ble sperret av en kort stund i forbindelse med bilberging på stedet.

**KRISTIANSAND: Kjørte seg fast

08.45** Politiet får melding om en trailer som skal ha satt seg fast i bakken ved Mjåvann industriområde. En patrulje ble sendt til stedet for å bistå. Omkring klokken 09.30 blir det meldt om at problemet er løst.

**GRIMSTAD: Havnet i grøfta

09.00** En bilist kjører av veien på riksvei 24 ved Grimstad. Sjåføren kom fra uhellet uten personskade.

**GJERSTAD: Trailere slet på E 18

10.18** Tre trailere sliter med å komme seg opp bakken ved Østeråsheia på E 18. Trailerne måtte ta i bruk kjetting for å ta seg fram på veiføret. Klokken 10.45 gikk trafikken som normalt igjen.

**RISØR: Trailer på glatt føre

10.54** Nok en trailer får problemer på veiføret ved Akland i Risør. Klokken 11.36 var trafikkproblemet løst.

**KRISTIANSAND: Trøblete kunde

11.20** Ansatte ved Rema 1000 i Voiebyen melder om problemer med en kunde i butikken. En kvinne skal ha forsynt seg fra frysedisken og deretter lagt varene på tilfeldige steder i butikken. Da politiet ankom stedet ble det amper stemning og vedkommende ble fjernet fra stedet.