**KRISTIANSAND: Mann med pistol

00.56:** Les saken her.

**KRISTIANSAND: Ruskjøring

01.20:** UP stoppet en bil der fører var mistenkt for ruskjøring. Politiet fant mindre mengder narkotika og en luftpistol under passasjersetet. De to personene i bilen ble pågrepet og tatt til arrest.

**KRISTIANSAND: Innbrudd bil

01.30:** Melding om innbrudd i en bil parkert på Odderøya. Et vindu er knust, men det er uklart hva som er stjålet fra bilen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

02.39:** Nytt innbrudd ved inngangen til Lillemarkens i Skippergata. Politiet har vært på stedet og foretatt undersøkelser.

**VENNESLA: Fant stjålet moped

10.21:** Politiet fant en henslengt moped i en grøft i Drivenesveien. det viste seg at mopeden var stjålet, og er nå levert tilbake til eieren.

**ÅSERAL: Stjal kano

11.08:** Politiet fikk melding om at en kano hadde blitt stjålet fra Lognavatn. Eieren har anmeldt tyveriet.

**SETESDAL: Laserkontroll

12.50:** Det ble utført en laserkontroll ved Flatland på riksvei 9. 15 bilførere ble kontrollert og det ble skrevet ut fire forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 85 kilometer i timen i 60-sone.

GJERSTAD: Fratatt førerkortet etter råkjøring

KRISTIANSAND: Røykutvikling i Voiebyen kom fra bål

**ARENDAL: Uregistrert bil

16.00:** En patrjulebil stoppet en mann i slutten av 20-årene på grunn av utgåtte kjøremerker. Det viste seg også at mannen kjørte uten gyldig førekort. Mannen vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i omsorgsboliger

17.21:** Melding om innbrudd i to omsorgsboliger på Lund. Beboerne har blitt frastjålet smykker og klokker, men det er ingen ting til innbrudd.

– Det er benyttet riktig nøkkel til begge leilighetene, forteller operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Ingrid Mæhre..

Saken er under etterforskning.

**KVINESDAL: Frastjålet lommebok

17.43:** En lastebilsjåfør ble frastjålet lommeboken sin. Gjerningspersonen er identifisert, og vil bli pågrepet.

**ARENDAL: Trafikkontroll

19.00:** Kontroll ved Nednes med fokus på bruk av bilbelte og mobiltelefon. Av 150 kontrollerte biler ble det utlevert 4 forenklede forelegg.

**ARENDAL: Kjørte ned mopedist

20.26:** Personbil kjører ned mopedist ved Harebakken og stikker av fra åstedet. Politiet kommer kjapt i kontakt med personbilen og får stanset den. Fører anmeldes for å ha forlatt åstedet og kjøring i påvirket tilstand. Førerkort blir også beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Innføring av ulovlige dopingmidler

21.15:** Tollvesenet stopper en person i forbindelse med ferjeankomst. Vedkommende blir anmeldt for innføring av mindre mengder ulovlige dopingmidler.

**ARENDAL: Råkjøring

21.30:** UP stopper en billist i 134 km/t i 90-sonen, på E18 ved Brokeland. Kjøringen fører til beslag av førerkort.

**BIRKENES: Innbrudd i hytte

21.59** : Innbrudd i hytteområde på Engesland. Tyvene fikk med seg flatskjerm og tuner. Forholdet vil bli anmeldt.