Strømstad kan bli Norges tøffeste kjendis

Innspillingen av 71 grader nord er allerede i gang.

Publisert:

PÅ TV: Fredrik Strømstad er blant de ti deltakerne som er med i årets utgave av 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis. Foto: NTB Scanpix

  • Nicolai Gaustad Olsen
Denne artikkelen er over seks år gammel

KRISTIANSAND: Tidligere Start-spiller Fredrik Strømstad er blant deltakerne i årets versjon av 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis.

Det er femte sesongen til kjendisutgaven av programmet. Tidligere har det bare vært mannlige vinnere, og det skal Starts lille midtbaneyndling prøve å gjenta.

I tillegg til Strømstad, er glamourmodell Linni Meister, tidligere olympisk mester Olaf Tufte, rallykjører Henning Solberg, artist Askil Holm, skuespiller Nikis Theophilakis, eks-alpinist Astrid Lødemel, svømmer Sara Nordenstam, sanger og skuespiller Jannike Kruse, og NRK-profil Gunnhild Dahlberg klar for en ny sesong av kjendisutgaven.

Muskelbuntene mot storsjarmørene

– Vi er veldig fornøyde med årets gjeng. Det er en topptung, fortung og ikke minst konkurranseglad gjeng som i disse dager gjør seg klar til å legge ut på den femte kjendisekspedisjonen i rekken, sier programdirektør i TVNorge og SBS Discovery, Eivind Landsverk.

– Noen har muskler, andre har det i kjeften. Noen har kommet langt med sjarm. Jeg har stor respekt for alle sammen, og forventer at det blir en knallhard kamp mellom muskelbuntene og storsjarmørene i år, sier Landsverk.

Vil bli «Norges Tufteste kjendis»

En av dem som gleder seg til å dra på tur er roer og OL-vinner Olaf Tufte.

– 71° nord er et program jeg lenge har ønsket å delta i. Jeg gleder meg til å oppleve naturen tett på kroppen og møte de ekstreme utfordringene. Men jeg aner ikke hvor vi skal engang, så jeg er ydmyk for overraskelser. Konkurranseinstinktet melder seg nå. Det blir nok ikke bare ro-etappene som avgjør hvem som blir Norges Tufteste kjendis, sier Olav Tufte.

Innspillingen av 71˚ nord – Norges tøffeste kjendis , sesong 5, startet på Lindesnes 3. september.

Tidligere vinnere er Harald Martin Brattbakk, Pål Anders Ullevålseter, Didrik Solli-Tangen og Christer Basma.

Tips eller tilbakemelding til journalisten?
Nicolai Gaustad Olsen nicolai.olsen@fvn.no
Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Fotball
  2. Sport