**ARENDAL: Kvinne fratatt lappen

00.15** En 21 år gammel kvinnelig bilfører fikk førerkortet beslaglagt da hun ble stoppet av en patrulje i Arendal. Kvinnen holdt en hastighet på 78 kilometer i timen i 50-sonen.

KRISTIANSAND: Tatt på fersken med stjålet pass

**KRISTIANSAND: Stoppet med falsk legitimasjon

01.40** En 17 år gammel mann fra Vennesla forsøkte forgjeves å komme seg inn på utestedet Leopold i Vestre Strandgate i natt. Gutten ble stoppet i døren med falsk legitimasjon, og er nå anmeldt for dokumentforfalskning.

**LILLESAND: Bil havnet i grøfta

01.45** Politiet måtte rykke ut til Høigilts kleiv i Lillesand etter at en 41 år gammel mannlig bilfører fra Kristiansand ikke klarte å holde seg på veien. Bilføreren pådro seg ikke personskader, men ble brakt til legevakten i Kristiansand for å avlegge blodprøve. Han er mistenkt for fyllekjøring.

**MANDAL: Knuste rute på Greven

03.20** Politiet ble oppringt etter at en person gikk amok og knuste en rute ved gatekjøkkenet Hollywood Greven i Bryggegata. Gjerningsmannen forsvant fra stedet, men vedkommende som kontaktet politiet fulgte etter ham. Med hjelp av mobiltelefon holdt innringeren kontakt med politiet, og på toppen av Brobakken ble gjerningsmannen innhentet av patruljen. Han hadde et kutt i hånden, og var villig til å erstatte den knuste ruten. Gjerningsmannen, en 21-åring fra Askim, ble dimittert kort tid etter.

KRISTIANSAND: Fant søppelsekker med tyvegods

**KRISTIANSAND: Slo seg vrang på bussen

08.50** En 22 år gammel mann fra Kristiansand ble satt i arresten etter at han lagde kvalm på en buss i Festningsgata. Passasjeren var beruset, og politiet fant mindre mengder narkotika på ham. Mannen vil trolig bli avhørt lørdag.

**KRISTIANSAND: Såvidt over promillegrensen

09.15** En 25 år gammel mann fikk førerkortet beslaglagt etter at han ble stoppet av Utrykningspolitiet (UP) i Møllevannsveien. Mannen luktet alkohol da patruljen stoppet ham, og testen viste at han hadde 0,26 i promille. Han kan dermed vente seg en klekkelig bot og at førerkortet blir inndratt for en periode.