SØGNE: Stjal stereo

01.27: En brøytesjåfør meldte fra om at han hadde vært ute og måkt. Han parkerte bilen en liten stund ved Lohne lier, og da han kom tilbake så hadde noen knust det ene sidevinduet, og stjålet stereoen.

**ARENDAL: Laget bråk

02.31:** En patrulje måtte innbringe en mann fra Kulturkafeen i Arendal. Mannen lagde bråk på stedet, og nektet innrette seg etter politiets ordre om å fjerne seg. Den 24 år gamle mannen blir anmeldt for forholdet.

Knakk nese i slagsmål

Fant amfetamin ved bil

**KRISTIANSAND: Forkommen dame

07.15:** En person ringer til politiet og forteller at han hadde kjørt forbi en dame på Grimsmyra. Melder var redd for at damen skulle sovne i en snøfonn. En patrulje rykker ut, og får kjørt en forkommen dame til Vågsbygd, så ho får kommet seg i hus.

**FROLAND: Trafikkuhell

10.29:** Politiet får inn melding om to biler som dultet borti hverandre. En lastebil som kom nordfra, skled inn i en personbil som kom kjørende i motsatt kjørefelt. ,

**MANDAL: Skadeverk på båt

10.39:** En mann fra Hisåsen i Mandal ringte inn og meldte fra om at mellom onsdag og i dag hadde noen vært nedi båten til han og naboen. Der hadde de blant annet tømt et brannslukkingsapparat, og gjort skadeverk.