OSLO: — Ole og Steinar har lang mesterskapserfaring, mens jeg fremdeles er uerfaren. Derfor regner jeg med at jeg fremdeles er tredjekeeper, men det er opp til Hedin, sier Svenn-Erik Medhus.

LES OGSÅ: Grødum manglet tempoet i EM

Han tror ikke han kan passere Ole Erevik i kampen om å bli Norges andremålvakt bak Steinar Ege i VM. Kristiansanderen var en viktig brikke i Hedins spill da landslaget møtte Sverige, og han bidro til 28-25 seieren etter en rekke viktige redninger .

— Nå har jeg bevist at jeg kan spille en god kamp på landslaget, og det er viktig. Jeg stiller nok sterkere etter kampen mot Sverige, sier Medhus.

— Svenn-Erik Medhus spilte en j.... god kamp. VM blir noe helt annet, men jeg liker innstillingen til spillerne, sa landslagssjef Robert Hedin til NTB etter søndagens kamp.

26-åringen uttalte til Fædrelandsvennen før VM-oppkjøringen, at kampene var viktigst for å bygge seg opp psykisk.

— Jeg har bygd meg opp nå. Det har absolutt gått over all forventning, og kampene har bygd selvtillit inn mot mesterskapet, sier Medhus.

Han har store forventninger før VM som starter i Kroatia kommende helg.

— Samarbeidet mellom meg og forsvaret funker veldig bra nå. I tillegg har jeg trent en del med Steinar Ege, som gir meg gode råd hele veien, sier Medhus.