**LYNGDAL: Råning

23.09:** Politiet får inn en melding om at det rånes ved Kvavik camping i Lyngdal. Da politiet ankommer stedet har rånerne trillet avgårde, og det er stille og rolig på stedet.

**KRISTIANSAND: Hasjbeslag

23.18:** Tollvesenet på Kjevik stopper en person som har mindre mengder hasj på seg.

**KRISTIANSAND: Knust vindu

23.35:** Det rapporteres om hull i et vindu i Gullveien i Kristiansand. Ytterglasset er knust. Etter all sannsynlighet er det et eller annet luftvåpen som har ført til skadeverket.

**LINDESNES: Uten førerkort

23.45:** En mannlig bilist blir stoppet på Svennevik i Lindesnes. Han har ikke gyldig førerkort, og blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Klage på full person

00.25:** Barrique kontakter politiet for å få hjelp med en full person. Politiet kjører til stedet bare for å fastslå at det hele har roet seg ned før de kom.

**ARENDAL: Problematiske gjester

00.31:** Kastellet i Arendal melder fra om at de har problemer med noen gjester. Politiet rykker ut til stedet og bortviser tre personer.

**SØGNE: Slåssing

00.33:** Det meldes om slåssing i Sentrumsveien i Søgne. Politiet bortviser en person fra stedet.

**KRISTIANSAND: Vanskelig person

00.36:** Politiet må ta hånd om en kar på 7-eleven i Markens gate. Personen er vanskelig og nekter blant annet å oppgi personalia. Det hele ender med at mannen må bli med en tur i arresten.

**ARENDAL: Full mann

00.56:** Politiet må vise bort en full mann fra Fiskebrygga i Arendal.

**KRISTIANSAND: Kranglete pubgjest

01.05:** Patricks i Markens gate gir beskjed til politiet om at de har litt problemer med en kranglete gjest. Politiet rykker til stedet, og tar med seg personen til arresten.

**GRIMSTAD: Klammeri

01.24:** Det meldes om klammeri mellom to personer i Grimstad sentrum. Politiet rykker ut og får ordnet opp.

**ARENDAL: I arresten

01.28:** En person har tidligere på natten blitt bortvist fra Barrique i Arendal, men ser ikke ut til å bry seg nevneverdig om det. Han kommer nemlig tilbake. Det var ikke så lurt, for det ender med at han havner i arresten.

KRISTIANSAND: Politiaksjon mot pirattaxier i natt

**LYNGDAL: Skadeverk

01.39:** Politiet får inn melding om at noen har gjort skadeverk på benker og lignende i Lyngdal sentrum. Politiet har fått navn på antatt gjerningsperson, så skadeverket vil få etterspill.

**KRISTIASNAND: Krangel

01.42:** Fra Tollboden i Tollbodgata meldes det om en krangel. Politiet rykker ut og får roet det hele ned.

**KRISTIANSAND: Fant ikke veien hjem

01.42:** En mann går og banker på vinduer i Elgstien på Søm i Kristiansand. Det viser seg at det er en bedugget nabo som ikke finner veien hjem. Han blir etterhvert hjulpet hjem til sin kone.

**ARENDAL: Moped som ikke vil stoppe

01.47:** En mopedist velger å ikke stoppe for en politipatrulje. Etter hvert stopper mopedisten allikevel. Det er innlysende for politiet at mopedisten er beruset, og dermed blir den beduggede mopedføreren tatt med inn for en blodprøve.

**MANDAL: Full og vanskelig

01.48:** Fra Kroa i Mandal meldes det om en full og vanskelig gjest. Det hele løser seg ved at noen kamerater av den vanskelig pubgjesten kjører ham hjem.

**KRISTIANSAND: Ny krangel

02.16:** Nok en gang meldes det om krangel utenfor Tollboden i Tollbodgata. Også denne gangen lykkes det politiet å roe det hele ned.

**GRIMSTAD: Trakasserer politiet

02.24:** I Storgata i Grimstad finner en mann det for godt å trakassere en politipatrulje. Det er neppe det lureste han har gjort, for enden på visa blir etter alle solemerker at han ender opp med en klekkelig bot.

**BYGLAND: Utforkjøring

02.33:** Politiet får melding om at en bil har kjørt utfor veien i Byglandsfjord. Det skal bare være snakk om materielle skader. Politiet har ingen mistanke om promillekjøring.

**ARENDAL: Husbråk

02.51:** Politiet får melding om husbråk på Nedenes i Arendal. En patrulje rykker ut til stedet for å mekle, og det hele blir ordnet opp i.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

03.04:** Det meldes om et innbruddsforsøk på en adresse i Korvettveien. Det er noen spor i snøen rundt huset, men gjerningspersonene har ikke lykkes i å ta seg inn.

**KRISTIANSAND: Beruset kvinne

03.08:** Politiet kommer over en i overkant beruset kvinne ved Vestre kiosk i Kristiansand. Med tanke på at det begynner å bli nokså kjølig på nettene, kjører politiet kvinnen hjem.

**KRISTIANSAND: Overdreven melding

03.11:** Det meldes om slåssing ved Sandens i Kristiansand. Det viser seg raskt at det er en overdreven melding, og at det ikke har pågått noen slåsskamp i det hele tatt.

**ARENDAL: Full sønn

03.15:** Politiet må rykke ut til en adresse i Arendal der en full sønn lager litt bråk. Patruljen som blir satt på saken lykkes i å roe det hele ned.

**KRISTIANSAND: Krangel

03.12:** Politiet må rykke ut til en krangel i Vestre strandgate. Også her klarer politiet å ordne opp på stedet.

LYNGDAL: Ble truet og rispet med kniv

**KRISTIANSAND: Kranglete mann

03.21** : En kar henvender seg til politiet og hevder at han har vært med i en slåsskamp. I forbindelse med at politiet snakker med mannen, blir han stadig mer kranglete. Dermed ender mannen opp i arresten.

**KRISTIANSAND: Husbråk

04.15:** Politiet må rykke ut til husbråk i sentrum av Kristiansand. Der har et samboerpar hatt en krangel. Kvinnen har blitt skadet. Det blir ikke innbragt noen fra stedet, men politiet kan komme til å ta ut en offentlig påtale mot samboeren til kvinnen.

**KRISTIANSAND: Slåssing og ruteknusing

04.51:** På en adresse på Hånes er det bråk og slåssing i en bolig. Det hele blir etter hvert ordnet opp i, men det har i kampens hete blitt knust en rute hos en nabo. Det viser seg at det ikke ble gjort med overlegg. Personen som knuste ruten forsøkte å skaffe hjelp, og kommer til å gjøre opp for seg i ettertid.

**ARENDAL: Forsøkte å stjele tomflasker

10.00:** To unge herrer ble tatt på fersken da de forsøkte å stjele tomgods fra bryggeriet på Stoa i Arendal. Man kan nok anta at de to guttene hadde planer om å pante flaskene.

MARNARDAL: Mann klemt mellom tre og traktor

ARENDAL: Kjørte nesten ned politimann

**ARENDAL: Innbrudd

12.10:** Politiet får melding om at det har vært et innbrudd i Birkenlundveien i Arendal. Innbruddet har sannsynligvis skjedd på torsdag.

**KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin

12.37:** En kjenning av politiet ble stoppet i en bil på Ålefjær. Personen har ikke gyldig førerkort. I bilen var det også en passasjer som var i besittelse av noe amfetamin. Begge to ble tatt m3ed til arresten.

**GRIMSTAD: Trafikkuhell

12.45:** Politiet får melding om et trafikkuhell i vestgående løp ved Grimstadporten på E18. Det er uvisst akkurat hva som har skjedd. En kvinne blir sendt til sykehus for en sjekk.