KRISTIANSAND: Bil stjålet

07.18: I løpet av natta ble en Volkswagen Golf diesel stjålet fra Ringknuten Pukkverk AS i Kongsgård alle 85. Tyven kjørte ned et gjerde og flere gjerdestolper før personen forsvant med bilen. Registreringsnummer: PP15179 .

ARENDAL: Innbrudd i garasje

09.13: I løpet av helga har ubudne gjester tatt seg inn i en garasje ved Myratunet Bo— og Omsorgssenter i Arendal. Vaktmesteren ved senteret meldte om innbruddet, men kan ikke se at noe skal være stjålet.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra barnehage

09.23:** Tre bærbare datamaskiner er blitt stjålet fra en barnehage på Dvergsnestangen etter et innbrudd. Politiet forteller til fvn.no at de foreløpig har lite konkret å gå etter, men at de vil sette i gang søket i løpet av onsdagen.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

09.32:** En bil i Kristiansand ble en gang mellom lørdag og natt til mandag utsatt for innbrudd. En GPS-enhet ble stjålet og en fjernkontroll til bilen var blant gjenstandene som forsvant. Ifølge politiet forsvant verdier for totalt 18.000 kroner fra bilen.

KRISTIANSAND: Mistanke om innbrudd

11.33: Mistanke om innbrudd i flere biler på parkeringsplass ved Falcon Bridge. Politiet varslet om saken, men da de kom til stedet hadde personen forsvunnet. Politiet sikrer spor på stedet.

KRISTIANSAND: Kvinne frastjålet veske

12.41 : En kvinne meldte om at vesken hennes var blitt frastjålet ved Cubus i Markens gate.