**MARNARDAL: Bil stjålet

07.52:** En BMW med registreringsnummer PP42039 ble stjålet på Marnardal i løpet av natten.

**VALLE: Snøscooterkontroll

Søndag ettermiddag:** Politiet har hatt en snøscooterkontroll på Bråtveit. Der ble to førere bøtelagt for kjøring på offentlig vei, to fikk bøter for kjøring i utmark og en fører hadde ikke betalt scooteravgift.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

09.29:** En hvit Peugeot Expert med registreringsnummer PP30682 er meldt stjålet fra Dalaneveien.

**VÅGSBYGD: Branntilløp i hønsehus

10.04:** Ingen kom til skade da et hønsehus plutselig begynte å brenne ved det gamle ferjeleiet. Det var eieren selv som oppdaget brannen. Da brannvesenet kom til stedet var brannen allerede slukket. Det er uvisst hvorfor det begynte å brenne.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

10.00** : En stjålet Opel Combo ble funnet i grøfta i Sogndalveien onsdag morgen. Bilen var stjålet tidligere fra Kristiansand, sier Ove Austenaa, operasjonsleder ved Agder politidistrikt til fvn.no.

**MARNARDAL: Verktøy og skilter stjålet

10.00:** Et større parti verktøy ble meldt stjålet fra Allianse-bygget på Heddeland i Marnardal. Både kompressorer, spikerpistoler og diverse annet verktøy var tatt. I tillegg var også to bilskilter stjålet. Disse ble senere funnet.

**KRISTIANSAND: Påsatt stjålne skilter

11.02** : Politiet kom over en motorsykkel som stod parkert på Grim Motorsykkelen var påsatt ulovlige skilter og ble tauet inn, sier Austenaa.

**LILLESAND: Innbrudd i trailer

11.35:** En trailer som stod parkert i Lillesand, var utsatt for tyveri onsdag. En lommebok ble stjålet og det ble tatt diverse utenlandske sedler.

**TVEDESTRAND: Jente påkjørt

13.00:** En 19 år gammel jente ble påkjørt i et fotgjengerfelt ved Posten i Tvedestrand onsdag. Det var en eldre mann som kjørte bilen, men jenta fikk ikke alvorlige skader. Mannen kjørte videre uten å stoppe, sier Ove Austenaa.

**LYNGDAL: Kvinne (68) tatt for butikktyveri

13.38** En 68 år gammel kvinne ble tatt i stjeling fra Mega i Lyngdal.

KRISTIANSAND: Tilhenger stjålet I løpet av tirsdag har en Tredal tilhenger med registreringsnummer PT 5251 stjålet fra parkeringsplassen utenfor Strai Kjøkken i Setesdalsveien.

**SØM: "Brann" var rykende oljefyr

15.06** Politiet rykket ut da de fikk melding om brann i en bolig i Sømslia. Det viste seg at det var en oljefyr som hadde sluppet ut en del røyk. Boligen fikk minimale skader.

**SØGNE: Tyveri fra båt

15.26** Fra en båt i Solta ble det stjålet en wire, turteller og knopmåler.

LINDESNES: Boliger skadet i spreningsulykke

**LYNGDAL: Pipebrann

17.10** Det var en mindre pipebrann på Kvås.