KRISTIANSAND: Rånetreff

23.21: — Rånetreff gikk rolig for seg

KRISTIANSAND: Hørte innbruddstyv

00.11: Politiet fikk melding om at en person hørte at tyver brøt seg inn i huset han bor i ved Gamle høgskolevei. En patrulje rykker ut og pågriper en person som blir mistenkt for innbrudd og skadeverk.

FROLAND:

00.30: Trafikkuhell på riksvei 42 i Froland. En bil kjører i en annen. Føreren av bilen forsvant. Politiet antok at han hadde stukket av fra stedet. De har mistanke om hvem føreren er.

ARENDAL: Mistanke om promillekjøring

00.50: Politiet kom over en bil hvor føreren mistenkes for promille. Førerkort blir beslaglagt og nødvendige blir blodprøver tatt.

**KRISTIANSAND:

01.06:** En politipatrulje i Kristiansand observerer en bil med falske skilter. Grunnen er at de sjekker den opp mot førerkortregisteret. Det blir pågrepet to personer i området. De samme personene blir også pågrepet for mindre mengder narkotika.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

01.25: En 18-åring innbringes for slåsskamp i Tollbodgata.

MANDAL:Innbrudd

01.57: Innehaveren av en butikk på Frøysland oppdager innbudd. Politiet reiser ut og søker igjennom bygget. Det antas å være skader, men ingenting er stjålet.

KRISTIANSAND: Fyllekjøring

02.07: Politiet mistenker en bilfører for fyllekjøring. Det er tre personer i bilen. De nødvendige prøver blir tatt.

FROLAND: Slåsskamp

02.47: To damer slåss. Ikke noe spesielle skader, men den ene fikk en kul i hodet. Ingen av de mannlige festdeltakene var innnblandet i slagsmålet. De lovet å anmelde hverandre.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

02:51:** Politiet får melding om et trafikkuhell i Baneheitunellen. En person har behov for ambulanse. En bil har kommet over i feil kjørefelt og krasjet med en taxi. Det er mistanke om promillekjøring.

KRISTIANSAND: Legemesfornærmelse

En person blir innbrakt i arresten på grunn av en legemesfornærmelse utenfor Leopold. Dørvakten tar hånd om personen som har slått.

ARENDAL: Slåssing

03:18: To personer ble innbrakt i arresten for slåssing.

**KRISTIANSAND: Ruset på bensinstasjon

04:09:** Beruset kunde på Shell Gartnerløkka blir pågrepet for å ha forulempet en del kunder. Han blir satt i drukkenskapsarresten.

GRIMSTAD: Jenter slåss

02:30: En patrulje melder at de kommer over to unger jenter som slåss i Juskestredet.

— Det var mye sinne og gråt, opplyser politiet.

Hvem som begynte er uklart. Jentene lovet å anmelde hverandre i etterkant.

KRISTIANSAND: Slått i bakken

05:29: En person ble slått i bakken utenfor Elvegata bensin. En patrulje kommer til stedet, og en person blir pågrepet. Den andre personen blir sendt til legevakte.

**KRISTIANSAND: Slått ned på danskeferja

07:38:** Politiet får melding om at en person har blitt slått ned på danskeferja mellom Hirtshals og Kristiansand. Securitas tar seg av gjerningsmannen.

**MANDAL: Brann

10:29:** Brannvesenet melder om brann i bobil på Langåsen i Mandal.

KRISTIANSAND:

10:32: Brann på Sør Arena