**SONGDALEN: Klemt av søppelbil

10.45** Politiet fikk melding om at en man fikk klemskader under et arbeidsuhell med en søppelbil på Svarttjønnheia. Vedkommende, en 46-åring, kom fra hendelsen uten alvorlige skader. Arbeidstilsynet er rutinemessig varslet.

**SØGNE: Påhengsmotor stjålet

10.50** En person møtte opp ved lensmannskontoret og opplyste at han var frastjålet en 30 hesters påhengsmotor av merket Mercury. Motoren stod på en båt ved mannens hytte ved Langenesveien.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i hytte

10.52** Politiet fikk melding om at tyver hadde tatt seg inn i en hytte på Ålefjær ved å knuse en vindusrute i inngangsdøren. En bærbar pc er meldt stjålet.

**ARENDAL: Bygninger skadet i sprengningsuhell

11.32** Arbeidstilsynet og Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) er varslet etter et sprengningsuhell i Guttorm Fløistads vei på Saltrød. Uhellet førte til skader på to bygninger og et søppelskur tilhørende Arendal kommune. Ingen personer kom til skade under sprengningen.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil funnet

12.36** En bil som ble stjålet i Stavanger 19. juni ble funnet igjen ved rutebilstasjonen i Kristiansand. Bilen var hensatt på en parkeringsplass, og politiet ble kontaktet etter som bilen hadde stått der en stund. Politiet har gitt beskjed til eieren.

**FROLAND: Olje førte til glatt vei

13.27** Politiet ble kontaktet da en hjullaster mistet hydraulikkolje på Blakstaheia. Politiet varslet videre Statens vegvesen sin veitrafikksentral, som skulle sørge for å sikre området.

**IVELAND: Tyveri fra hytte

14.12** En hytte ved Frikstad har hatt uvedkommende på besøk i tidsrommet mellom påske og fram til eieren kom til stedet onsdag. En gasskomfyr er stjålet, og det skal ha blitt rotet en del.

**KRISTIANSAND: Fører merket ikke krasj

14.24** En bilfører kontaktet politiet etter at en lastebilsjåfør stakk fra en kollisjon i krysset mellom Dronningens gate og Elvegata. Politiet fikk kontakt med sjåføren, som opplyste at han ikke hadde merket kollisjonen. Bileieren og lastebilsjåføren skulle ordne opp seg imellom.

**GJERSTAD: Trailerbrann

Ved 15-tiden** brøt det ut brann i en trailerhenger på E 18 mellom Brokelandsheia og Sørlandsporten. E 18s sørgående løp var stengt frem til 18-tiden etter brannen.

**ARENDAL: Tyveri

17.30** meldes om grovt tyveri i en bolig i Gårdsveien. Noen, som har knust ruter for å tvinge seg adgang til leiligheten, har stjålet diverse elektronikk fra stedet.