**LILLESAND: Tok hånd om full kvinne

00.45** En beruset kvinne som oppholdt seg ved drosjesentralen i Lillesand, ble kjørt hjem av en politipatrulje.

**KRISTIANSAND: Smultringer mot bråk

01.56** Politiet fikk melding om amper stemning i drosjekøen ved rutebilstasjonen i Kristiansand. Ifølge operasjonsleder hjalp det da kaffe og smultringer ble servert.

**KRISTIANSAND: Innbrakt for bråk og trusler

02.04** En 27 år gammel mann ble brakt til arresten i Kristiansand etter slåssing og trusler på utestedet Harveys.

**KRISTIANSAND: Sparket politibil

02.14** En 18 år gammel mann ble satt i arresten etter å ha sparket til en politibil i Markens gate. Mannen var ifølge politiet åpenbart beruset, og ble anmeldt for ordensforstyrrelse. Han kan vente seg et forelegg for å ha latt aggresjonen gå utover politiets bil.

**KRISTIANSAND: Tatt på fersken for urinering

02.36** En politipatrulje kom over en person som urinerte i Vestre Strandgate. Vedkommende må belage seg på en regning fra ordensmakten.

**KRISTIANSAND: Vanskelig kunde på 7-Eleven

02.38** Politiet rykket ut til 7-Eleven i Markens gate etter melding om småslåssing og krangling mellom en kunde og en ansatt. Ingen ble innbrakt, men forholdet blir trolig anmeldt.

**VENNESLA: Måtte dempe fest

03.03** Politiet måtte be festdeltakere i Heptekjerrveien dempe musikken etter klager fra naboer som ikke fikk sove.

**KRISTIANSAND: Melding om slåsskamp

03.54** Politiet fikk melding om slåssing ved rutebilstasjonen i Kristiansand, men da patruljen kom til stedet var det stille og rolig.

**VENNESLA: Fant brekkjern på mopedist

04.08** En mopedist forsøkte å stikke fra politiet, men ble raskt innhentet. Føreren viste seg å være en kjenning av politiet som ikke hadde gyldig førerkort. Vedkommende hadde et brekkjern på seg. Dette ble beslaglagt av patruljen, og mannen ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**ARENDAL: Tatt for promillekjøring

04.30** En 23 år gammel mann bosatt i Søgne ble stanset av politiet på E 18 ved Dalen i Arendal. Alkometeret viste at mannen hadde en promille på 1,2. KRISTIANSAND: Truet 18-åring med kniv på nachspiel

**MANDAL: Måtte fjernes fra fest

05.13** Politiet måtte fjerne en person som slo seg vrang etter å ha blitt kastet ut fra et nachspiel i Myrveien. Vedkommende skal ha banket løs på husveggen da politiet kom til stedet.