**KRISTIANSAND: Stakk fra drosjeregning

00.07:** To passasjerer stikker fra en drosjeregning på Vehustoppen. Politiet mener de har navnene på de to. Regningen som de to stakk fra lyder på kr. 1744,-.

**KRISTIANSAND: Krangel

02.30:** Det oppstår en heftig krangel mellom to gjester ved Matekspressen i Vestre Strandgate. Politiet får sendt de to kranglefantene i hver sin retning, og ingen blir skadet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

03.00:** Det meldes om innbrudd i butikken Motorsyklisten på Sødal. Det er foreløpig uvisst hva, eller hvor mye som er stjålet.

**SONGDALEN: Ran

03.34:** Melding om væpnet ran av Shell 7-Eleven på Brennåsen. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Trafikkuhell

06.43:** En bil og en MC var involvert i et trafikkuhell på Kystveien i Arendal, like ved Havstadtunnelen. Til alt hell kom de involverte fra det med lettere personskader. Det er foreløpig uklart hva som forårsaket uhellet.

**VENNESLA: Innbrudd i natt

06.54:** Fra Sentrumsveien i Vennesla melder Sentrum jern og farge om at det i løpet av natten har vært uvedkommende inne i forretningen. Hva som eventuelt er borttatt fremgår ikke av politiets logg. Politiet har vært ute på stedet for å gjøre sine undersøkelser.

**LYNGDAL: Tre personer til legevakt

08.24:** Politiet får melding om et trafikkuhell i Alleen i Lyngdal. Tre biler er involvert i uhellet, og tre personer blir sendt til legevakten for en sjekk. Det skal kun være snakk om lettere personskader. Politiet skal foreta avhør av de involverte etterhvert, for å avdekke hendelsesforløpet.

**LILLESAND: Nytt trafikkuhell

08.37:** Vært et nytt trafikkughell, rv24 tINGSAKER, en utlending, en tysk bil og en norsk bil, har vært borte og bistått med skademeldingsskjema, kun materielle skader,

**GJERSTAD: Innbrudd på seter

10.15:** Politiet får inn melding om at det har vært innbrudd på en gammel seter som ligger i Gjerstad. Uvedkommende har banet seg vei inn i seteren ved å bryte opp en dør. Eieren av seteren opplyser til politiet at det ikke var noe å stjele inne på seteren.

VENNESLA: Trafikkuhell

Ved avkjøringa til Loland var to personer på en lett motorsykkel involvert i et trafikkuhell med en bil. Til alt hell kom alle de involverte fra uhellet uten alvorlige skader.

**MANDAL: Stjal kontanter fra sportsbutikk

12.04:** MX-sport i Mandal tar kontakt med politiet og forteller at to personer av utenlandsk opprinnelse var inne i forretningen, og at det på en eller annen måte har fått med seg kontanter fra kassa. De to personene forsvant fra stedet i en liten rød bil. Politiet kjenner ikke identiteten på de to personene, men er ute og kikker etter den røde bilen.

VENNESLA: Branntilløp

17.36: Politiet fikk melding om branntilløp i ei skytematte. Det viser seg at lunta brant også etter at sprengningen var utført.

**KRISTIANSAND: Vinket

18.32:** Politiet får melding fra en person som har oppfattet at tre-fire personer i en båt mellom Hamresanden og Varoddbroa vinker og vifter. Redningsskøyta blir sendt ut, men alt viser seg å være i orden for fiskerne.