KRISTIANSAND: I kveld sa Hovstad følgende til Fædrelandsvennen:

— Jeg kan bekrefte at jeg skal snakke med Bernt om denne saken i morgen, men jeg vil ikke si noe mer om dette før jeg får alle fakta på bordet, sier Hofstad.

- Opplever du det som problematisk at ingen i Start har fått Hulsker i tale i dag?

— Nei. Vi har tid nok i morgen til å finne ut hva som er skjedd, sier Hofstad.

Det var ved utestedet Kick at Hulsker skal ha slått til en dørvakt. Dørvakten ble ikke alvorlig skadet og det var ikke behov for ambulanse. Etter det Fædrelandsvennen erfarer, kunne han etter en stund fortsette sin jobb ved utestedet samme natt.

— 33-åringen ble satt i fyllearresten, da han var overstadig beruset. Der er han blitt sittende over natten. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, sa operasjonsleder Ove Austenå ved Agder politidistrikt.

Start-trener Knut Tørum sa i kveld følgende til TV2 etter kampen mot Lillestrøm:

— Hvis det som sies stemmer, er det veldig trist for Bernt og oss. Slike situasjoner ønsker vi ikke skal oppstå. Hvis det stemmer, er det sikkert han som har det verst av oss alle i dag, men slike situasjoner skal bare ikke oppstå, sa Tørum.

Hulsker har ikke svart på Fædrelandsvennens henvendelser i dag.

Han var ikke aktuell til LSK-Start-kampen i dag på grunn av skade. Hans kontrakt med Start går ut etter denne sesongen.

— Vedkommende er ilagt et forelegg på 10.000 kroner etter legemsfornærmelse og bråk på offentlig sted. Forelegget er vedtatt, og saken er med det avsluttet fra politiets side, sier jourhavende ved Agder politidistrikt, Arne Kjønstad, til VG Nett.