**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

23.45:** En person innbringes fra området ved Tyholmen. Vedkommende er beruset på offentlig sted, og er også i besittelse av noe politiet mener er hasj. Den innbragte er en 22 år gammel mann fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

23.56:** Politiet må avsted for å gjenopprette natteroen i Strandgata, hvor naboer plages av høy musikk fra en bolig i området.

**KVINESDAL: ATV-kjøring

00.12:** To personer kjører det som omtales som "villmann" på to uregistrete ATV'er. Politiet finner ikke de mistenkte.

**TVEDESTRAND: Høy musikk

00.35:** Politiet må gjenopprette natteroen i sentrum, hvor naboer sjeneres av høy musikk fra en adresse.

**KVINESDAL: Høy musikk

00.38:** Politiet må gjenopprette natteroen på en sentrumsnær adresse.

**KRISTIANSAND: Krangel

00.53:** Et kjærestepar krangler meget høylytt i Skippergata. Politiet rykker ut, men får forståelsen av at de to er blitt glade i hverandre igjen ved ankomst.

**KRISTIANSAND: Tatt i tollen

01.04:** I tollen stoppes en somalier, som er i besittelse av 28,5 kilo av det narkotiske stoffet khat. Vedkommende blir tatt av tollerne som kontrollerer passasjerer fra danskeferja. Mannen, som har bostedsadresse i Oslo, er 33 år gammel.

**KRISTIANSAND: Full

01.12:** En meget beruset person blir observert på Egsveien, i nærheten av Oddernesbroa og innløpet til Baneheitunnelen. Politiet skysser vedkommende hjem.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

01.13:** En mann er i svært dårlig humør på Langbrygga. Den berusede arendalitten tas med og settes i fyllearresten. 18-åringen anmeldes for å lage kvalm i fylla.

**KRISTIANSAND: Sykkeltur

01.44:** En kvinne stanses på Lund mens hun ferdes rundt på det som viser seg å være en stjålet sykkel. Kvinnen, som er en 19-åring fra Kristiansand, arresteres.

**ARENDAL: Fyll

01.59:** En meget beruset person kjøres til legevakten i Arendal.

**GRIMSTAD: Sint på utested

02.11:** En beruset og sint mann ringer politiet og klager på at han ikke slippes inn på et utested. Noe senere ringer også utestedets folk. De klager på at mannen vil inn på utestedet. Det ender med en form for kompromiss, ettersom mannen får slippe inn i fyllearresten i stedet. Vedkommende blir anmeldet for verbale trusler mot utestedets ansatte. Grimstad-mannen er 23 år.

**ARENDAL: Fyll

02.22:** En svært beruset mann blir oppdaget i sentrum. Han skysses til legevakt i Arendal.

**LILLESAND: Ulovlig kjøring

02.26:** En bilfører stoppes og kontrolleres i sentrum. Det viser seg at Grimstad-mannen, som er 31 år, kjører bil uten å ha førerkort. Han anmeldes for dette.

**LILLESAND: Krangel

Noe etter** krangler to personer i nærheten av utestedet Sjøbua. De to blir bedt om å gå i hver sin retning, og de etterkommer politiets anmodning.

**KRISTIANSAND: Krangel

Noe etter** er to parter i konflikt i Vestre Strandgate. De to kristiansanderne, på 33 og 26 år, skilles fra hverandre. Det er for politiet usikkert hvorvidt noen av dem ønsker å anmelde episoden.

**ARENDAL: Trusler om å skyte politiet

03.05:** En beruset person er til sjenanse for andre i området rundt Tyholmen. Arendalitten, som er 46 år gammel, innbringes. Under kjøreturen til arresten forteller han at han ønsker å skyte en av polititjenestefolkene. Dette kvalifiserer til anmeldelse.

**EVJE OG HORNNES: Ruteknusing

03.10:** Fire unge polakker kommer i klammeri med lokal ungdom. De fire blir spesielt upopulære etter å ha knust ruta på en bil. En av dem slår også en av de lokale ungdommene i fjeset. De fire tas med til fyllearresten i Kristiansand. Alle involverte, både mistenkte og fornærmede, er unge menn rundt 20 år.

**KRISTIANSAND: Hasj og bilkjøring

03.19:** En bilist stanses ved Trekanten i Vågsbygd. Mannen mistenkes for kjøring i påvirket tilstand og besittelse av narkotika — trolig hasj. Det tas blodprøve av kristiansanderen, som er 29 år gammel.

**GRIMSTAD: Fyllekjøring

03.22:** En bilist stanses. Kvinnen er ikke edru, men kjører likefullt bil. Arendalskvinnen, som er 18 år, tas med for blodprøve.

**KRISTIANSAND: Fyllemelding

04.05:** Melding om bråk i Vestre Strandgate. Rolig når politiet ankommer.

**ARENDAL: Narkotikabesittelse og ulovlig kjøring

05.11:** En bil stanses på Kystveien. Fevik-mannen som er ute på tur er i besittelse en del narkotika, deriblant tabletter og noe hvitt pulver. Mannen fremstår for patruljen som påvirket, og tas med for blodprøve. Mannen er 47 år gammel.