KRISTIANSAND: Lagde bråk på Victoria

02.00: En 46 år gammel mann fra Kristiansand lagde bråk på Victoria Pub. Mannen var beruset, og ble anmeldt for bråk i beruset tilstand.

KRISTIANSAND: Lagt i jern etter skadeverk

02.15: En 28 år gammel mann gjorde skadeverk på utestedet Twist & Shout. Han ble lagt i jern av politiet, og bortvist fra stedet. Utestedet vil vurdere å anmelde mannen.

KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

03.00: En 32 år gammel mann ble tatt for å kjøre uten gyldig førerkort på Hånes. Mannen ble anmeldt.

KRISTIANSAND: Slåsskamp i Dronningensgate

03.25: Politiet fikk melding om at flere personer slåss i Dronningensgate. En 21 år gammel mann fra Kristiansand ble innbragt etter slåsskampen. Han ble satt i arresten da han var overstadig beruset.

KRISTIANSAND: Fikk kutt over øyet etter slåsskamp

03.30: Politiet rykket ut etter melding om en slåsskamp på rutebilstasjonen i Kristiansand. Slåssingen hadde gått hardest ut over en 26 år gammel mann fra Kristiansand. Han var blitt påført et kutt over øyet, og ble brakt til legevakten for å rense såret. En 41 år gammel mann fra Birkenes er innbragt for forholdet.

ARENDAL: Brann på søppelfylling

ÅMLI: Mann kjørt til sykehus etter utforkjøring

KRISTIANSAND: Kajakk delt i to på Tømmerstø

**BYGLAND: Hus fylt med røyk

19.45** Det oppstod brann i et hus på Frøysnes. Hele huset ble fylt med røyk. Brannen startet ifølge politiet i en termostat i en panelovn. En 75 år gammel mann som bor i huset ble tatt hånd om av ambulanse med lettere røykskader.

GRIMSTAD: Fyllekjørte uten lappen — sa de øvelseskjørte

TVEDESTRAND: Blottet seg fra båt

**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

22.49** En 21 år gammel mann ble stoppet i bil i Vågsbygd ringvei. Mannen hadde ikke gyldig førerkort, og vil bli anmeldt for det.

**GRIMSTAD: Promillekjørte i båt

22.23** En mann ble anmeldt for å ha kjørt båt i påvirket tilstand ved Havnebrygga.