KRISTIANSAND: — Vi tullet litt om at vi skulle få nyttårsbarnet, men trodde vel ikke helt at det skulle skje, sier nybakt mor for andre gang, Stine Annicen Jørgensen, til fvn.no.

Jørgensen hadde egentlig termin 27. desember 2007 og gikk dermed på overtid, da hun og samboer Karl Erik Telle skjønte at noe var i gjære noen timer inn i det nye året.

Kokken 12.23 første nyttårsdag kom nyttårsbarnet slik de hadde håpet på.

En stund trodde man også at det vesle nurket var første barn ut i Agder etter nyttår, men det viste seg å være feil. Bare en halvtime før, klokken 11.52 fødte Merete Tjøstolven en gutt som veide 3550 gram ved Sørlandet sykehus i Arendal.

På fødeavdelingen i Kristiansand registerte de mange fødsler før klokken 24 nyttårsaften, men da klokken passerte midnatt så nyttårsbarnet på Sørlandet lenge ut til å utebli, før hun kom i tolvte time .

De to småbarnsforeldrene, som er bosatt på Flekkerøy, har foreløpig ikke bestemt seg for hva jenta skal hete, men har noen ideer. Fra før av har smaboerparet ei datter på to år.

En røff start

Den vesle jenta har imidlertid fått en røff start på det nye året.

  • Hun puster ikke helt bra, men ellers står det bra til med både henne og oss, sier Jørgensen til fvn.no.

Den vesle jenta har fått påvist fødselvann i lungene, men foreldrene håper de kan ta med seg hjem den lille jenta om en ukes tid.

— Vi håper at hun blir fort frisk, hun er jo nyttårsbarnet, ler Jørgensen.