KRISTIANSAND: Laget bråk ved utested

22.16: I Kristiansand sentrum pågripes en person og anmeldes for å ha laget bråk ved et utested.

LYNGDAL: UP-kontroll ga fangst

20.37: På Vatland blir en bilfører stoppet av UP, deretter mistenkt for kjøring uten gyldig førerkort og i påvirket tilstand. Tas med til blodprøve. To mannlige bilførere på henholdsvis mistet dessuten førerkortet etter å ha blitt målt til 108 og 109 km/t i 70-sonen. (Se egen sak)

MANDAL: Uten gyldig førerkort

18.14: En bilfører er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

IVELAND: Gressbrann

13.59: Melding om gressbrann som har spredd seg til et uthus /gårdsbygg. Uthuset er overtent og brenner ned. (Se egen sak)

MANDAL: Ingen tatt

10.56: Politiet hadde promillekontroll i Mandal søndag morgen. 24 kontrollerte. Ingen reaksjoner.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell

07.27: En bil har kjørt inn i skilt og midtrabatt på Vesterveien i østgående retning. Politiet er på stedet.

– Fører skylder på lav sol, forteller operasjonsleder i Agder politidistrikt, Eyvind Formoe.

LILLESAND: Skallet ned mann

04.17: En 23 år gammel mann har skallet ned en 21 år gammel mann i sentrum. Ingen større skade. Gjerningsmannen er kjent og anmeldelse opprettet.

KRISTIANSAND: Slagsmål

03.51: Flere damer involvert i slagsmål i Markens. En 22 år gammel kvinne pågripes, tas med til arresten og anmeldes for ordensforstyrrelse.

– Det er snakk om tre kvinner som er havnet i klammeri med hverandre, og hvor den ene er innbrakt for ordensforstyrrelse, sier operasjonsleder.

KRISTIANSAND: Brann i søppeldunk

03.20: Brannvesenet melder om fyr i søppeldunk. Det er ingen personer å se på stedet, og brannen slukkes uten større skade.

ARENDAL: Aggressiv oppførsel

01.59: Politiet får melding om klammeri på et utested i sentrum. En 28 år gammel mann skal ha vært truende og utagerende og kjøres til arresten. Sak opprettes.

BYKLE: Bortvist

01.13: En 22 år gammel mann bortvises fra et utested på Hovden for resten av natta etter krangel med vakter.

KRISTIANSAND: Slått i ansiktet

01.08: En 18 år gammel kvinne blir slått i ansiktet av en 20 år gammel mann. Mannen blir kjørt til arrest mens kvinnes sendes til legevakta med det som antakelig er nesebrudd. Sak opprettes.

KRISTIANSAND: Kvelertak på politiet

01.03: En 20 år gammel mann i Ytre Vågsbygd pågripes og siktes for vold mot offentlig tjenestemann etter å ha tatt kvelertak på en av politiets mannskaper i forbindelse med en pågripelse. Tjenestemannen får ingen skader.

– Mannen hadde utført skadeverk på en bil, og da han ble pågrepet for dette skal han ha tatt kvelertak på en av politimennene, forteller Formoe.

KRISTIANSAND: Stein i frontruta

01.02: En buss i Tinnheiveien 30 har fått stein i frontruta. Steinen er antakelig kastet fra gangbru på stedet, men ingen personer er å se på stedet og ingen vitner har sett selve hendelsen. Det skal ha skjedd et tilsvarende forhold tidligere i uka og politiet er interessert i tips.

KVINESDAL: Mistet førerkort

00.51: En 33 år gammel mann mister lappen etter å ha kjørt 76 km/t i 50-sone. Sak opprettes.

KRISTIANSAND: Bortvist

00.43: En 28 år gammel mann bortvises fra sentrum etter krangel med vakter på utested. «Åpenbart beruset og dum» er attesten fra politiet.

KVINESDAL: Råkjøring

00.22: UP har beslaglagt førerkortet til en 21 år gammel mann som ble målt til 112 km/t i 50-sone med laser. Sak opprettet.

ARENDAL: Bortvist

00.10: En 33 år gammel mann blir forsøkt bortvist fra sentrum etter å ha kranglet med vakter på diverse utesteder. Han nekter å etterkomme pålegg, og kjøres dermed til fyllearresten. Sak opprettes.

KRISTIANSAND: Svært beruset

23.49: En 35 år gammel mann kjøres hjem og bortvises fra sentrum resten av natta etter å ha forsøkt å ta seg om bord i en båt på stedet i svært beruset tilstand.