Det er Aalesund med sin seier over Kongsvinger lørdag og Sandefjord som fører an med seks poeng etter at to serierunder er unnagjort.

Tom Nordlies Skeid kunne også tatt sin annen seier, men laget rotet bort en 1-0-ledelse borte mot Notodden. Gaston Salasiwa scoret for Skeid, mens David Tavakoli sto for hjemmelagets utligning. Hjemmelaget avsluttet med ti mann etter at Kim Skogsrud ble utvist helt mot slutten.

Ull/Kisa slo til med hele 3-0 hjemme mot Sogndal. Alle målene kom i løpet av 25 minutter i 1. omgang. Kristoffer Hermann Hansen gjorde 1-0, mens Martin Trøen doblet ledelsen. Sebastian Remme Berge sto for 3-0.

Verken Sandnes Ulf eller Nest-Sotra klarte å score i sitt oppgjør på Jæren.

HamKam-trener Gaute Helstrup tok imot gamlelaget Tromsdalen på Briskeby. Det endte med at alle poengene ble igjen i Hamar etter 2-1-seieren.

Det var gjestene fra nord som åpnet scoringskontoen. Litt mot spillets gang skjøt Tomas Kristoffersen et langskudd som en feilplassert Lukasz Jarosinski var sjanseløs på.

Kristian Onsrud presenterte seg åtte minutter før pause da han satte utligningen fra kort hold etter en corner. Samme mann ble matchvinner etter en snau times spill.

Start vant borte

Også Start tapte i seriepremieren i den mye omtalte kampen mot Aalesund hvor Kjetil Rekdal ledet laget for siste gang. Nå har Joey Hardarson tatt over, og tre poeng ble med tilbake til Sørlandet etter at KFUM Oslo ble slått 2-1 på Ekeberg.

Start gikk i ledelsen etter en snau halvtime etter at Aron Sigurdarson fikk stå alene på bakre stolpe. Kasper Skaanes økte til 2-0, og da sto islendingen for pasningen. Moses Mawa sto for reduseringen.

Jerv spilte sin første seriekamp for sesongen ettersom forrige helgs bortemøte mot Tromsdalen ikke ble noe av. Det ble 1-1 mot Strømmen.

Luke Ferreira headet han inn 1-0 på innlegg fra Torje Wichne. Strømmen skapte flest sjanser og fikk sin utligning ved Andreas Hellum i det 70. minutt.

To strake

Sandefjord tok annen strake seier etter at Pontus Engblom sto for begge målene borte mot Raufoss.

Tre minutter før pause fikk svensken stå helt alene inne i Raufoss-feltet og score enkelt til en fortjent ledelse.

Raufoss vant seriepremieren borte mot Nest-Sotra, men dommeren unnlot å vise ut en Raufoss-spiller som hadde fått sitt annet gule kort mot slutten av kampen. En protest er under behandling. Søndag ble Edvard Race utvist etter en felling som siste forsvarer i det 51. minutt. 12 minutter senere fastsatte Engblom resultatet.